Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam anime

Nawicho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam iż nie mam co oglądać więc proszę żebyście mi coś doradzili. Szukam fantasy . Mój mal http://myanimelist.net/animelist/Nawicho. I pytanie do was kiedy będzie kontynuacją no game no life i Mahouka Koukou no Rettousei. I opłaca się oglądać Shakugan no Shana. OPM nie zamierzam oglądać. Chce,żeby była ładna kreską i muzyka.

tumblr_msh8e7sxEa1r3sabqo5_500.gif    Nie wiemy, jakimi ludźmi tak naprawdę jesteśmy, aż do momentu przed naszą śmiercią.

Opublikowano

FMA: Brotherhood

Akame ga Kill!

Ao no Exorcist

Shakugan no Shana - cóż... Lekko irytujące postacie, ale takie ruchable. Możesz obejrzeć 3 sezony :D

Ookami to Koushinryou - Może nie przypaść. :D

Opublikowano

No game no life - raczej nie nastawiaj się na drugi sezon. Raz że ekranizacją zajął się MadHouse (gdzie o 2 sezon jakiejś ich produkcji w ostatnich latach mógłbym pewnie policzyć na palcach jednej ręki), a dwa że inna novelka tego autora - Clockwork Planet dostanie swoją ekranizacje.

Mahouka Koukou no Rettousei - identyczny producent, identyczna sytuacja co z NGNL

Shakugan no Shana - nie oglądałem, ale z tego co widzę cała manga została zekranizowana więc masz przynajmniej pewność, iż zobaczysz całą historię.

Ao no Exorcist - dla początkującego idealne. Syn szatana, który chce zostać egzorcystą, a do tego był wychowywany przez księdza

Bounen no Xamdou - ciekawa historia, dość niecodzienne uniwersum

Claymore - taki "żeński" wiedźmin jak to niektórzy określają - uprzedzam,fillerowa końcówka

Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka - nazwa dłuższa niż nasza Konstantynopolitańczykowianeczka, ale za to akcja ciekawa, cycata loli i trochę pizduśiowaty główny bohater, na średnio ciekawy seans w sam raz

Nanatsu no Taizai - dużo walki, trochę dziwni bohaterowie, ale sama seria na duży plus, a po nowym roku nowy sezon.

Shaman King - możliwe że oglądałeś za młodu na JETIX'ie jednak stwierdzam, że na luźniejszy seans jak znalazł

Soul Eater - szkoła, ale nie taka zwykła. Chodzą do niej osoby, które potrafia zamieniać sie w różnego rodzaju bronie (ot taka polimorfia) wraz z ludźmi, którzy tymi brońmi się posługują. Walczą z demonami i innym ścierwem.

Tengen Toppa Gurren Lagann - mimo że pod koniec to nie oznacza, że najgorsze. Ogólnie gatunek niezbyt wielu odpowiada, bo mecha, aczkolwiek historia i postacie (YOKO (o)(o) ) na prawdę zapadają w pamięć

Utawarerumono - budzisz się w lesie. Nie pamiętasz kim jesteś, znajduje cię dziewczyna, która ma ogon. A jakby było mało to masz maskę na twarzy, której nie możesz zdjąć (nie mylić z Utawarerumono z aktualnego sezonu)

Darker than Black: Kuro no Keiyakusha - może nie o tyle fantasy, ale bardziej nadprzyrodzone moce. Pewnego dnia prawdziwe gwiazdy znikają i zastępują je fałszywe, okazuje się że mają one związek z prawdziwymi ludźmi, którzy zostali "Kontraktorami" w zamian za wypranie z uczuć otrzymali różne moce.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Zetsuen no Tempest - Romans, dramat, akcja

Nanatsu no Taizai - Trochę specyficzna kreska, komedia, epickie walki jak w OPM. Takie lepsze Fairy Tail.

Final Fantasy (np. Advent Children - film)

Shingeki no Bahamut - Akcja, komedia

Black Bullet

Mirai Nikki - Psychologiczne, dramat, akcja. Bohater wielka cip**, bohaterka yandere i trap. Może akurat xD Ja wysoko oceniłem

Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai - To Ci się może spodobać skoro wysoko oceniłeś Gakusen Toshi Asterisk i Rakudai
Selector WIXOSS (2 sezony) - Dużo dramatu, psychologiczne, trochę akcji. Kreska może nie przypaść do gustu
Strike the Blood
Hunter x Hunter 2011
Kampfer, Ore, Twintails ni Narimasu - Jak lubisz kiedy główny bohater zamienia się w laskę xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...