Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co chcielibyście zobaczyć na serwerze typu MediumHC?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuje zrobic reaktywacje pewnego serwera wraz z paroma osobami, lecz problem tkwi w tym ze nie wiemy co dodac, dlatego postanowilem napisac na forum.. co byscie chcieli widziec na serwerze typu MediumHC ?

Specyfikacje maszyny pod serwer:

Procesor: Intel core i7

Ram: 32GB

Game z ovh

Dziekuje za propozycje ;)

Opublikowano

@Denior Jeżeli szukasz doświadczonej osoby do współpracy możesz do mnie napisać :) Co do serwera:

- gildie inne niż FunnyGuilds

- discozbroja

- bazary 

- doświadczona Administracja

- Autorski spawn ;)

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Powiem tak PAN DENIOR.

Zrobił mnie w luja...

Nie wiem czemu ale jebie mnie to...

Jeżeli moje pliki będą na twoim serwerze to ci rozpierdolę serwerek :)

JEGO SERWER TO: X

Pliki w sensie twoje pluginy czy skonczony konfig essentialsa >.< ?

@topic

1.9 mc

1KOBv.png

Opublikowano

Wiec tak panie drakus czy jak ci tam, mielismy miec wspolprace.. "Wspolprace", nie wykorzystywanie mojej administracji ;) dowiedzielismy sie ze nas chceiliscie wykorzystac do budowy spawna na wasz serwer, dlatego zakonczylismy z wami wpolprace.

@1361622928-U485574.pngofftopic zmieniajac nazwe pluginu skrypt na "dhAddons" nie robi z tego "autorskiego" funnyguilds ze zminiona nazwa "drakuGildie" - autorskie pluginy powiadasz? BarAPI - DrakuBar ? ;-) no wlasnie.

Opublikowano

Znam draksia dobrze po...

Opowiedział mi wszystko:

Spawn możesz sobie zostawić ale od pluginów wara...

A spawn możecie taki wsadzić sobie w tyłki <3.

Pluginy maja być usunięte...

Opublikowano

Prócz pewnego serwera craftc... Nie było serwera, który po kupnie vipa gwarantował wszystko.. Na craftc* only disco zbrojki. Ale trzeba znaleźć graczy do tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...