Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z loss

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z loss w cs go... powinienem mieć 0 a mam cały czas 10-15% i przez to gra się ciężko.Dodam,że internet mam z orange i wcześniej nie było takich problemów ale teraz cały czas tak mam...

Opublikowano

Cały czas, to znaczy od kiedy?

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Problem z tym już mam od 2/3 miesięcy dokładnie nie wiem ile czasu już mam z tym problem...Szukałem dużo co z tym zrobić ale nie udało mi się nic znaleźć co by pomogło.

Opublikowano

Więc jest to problem operatora i jego sieci, a nie Twojego komputera. Nie łatwiej było zadzwonić do niego i wytłumaczyć problem? A jeżeli konsultant/konsultantka będzie się burzyć to poprosić o przełączenie do działu technicznego?

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Mogę się mylić, ale winny też może być router, za długie kable, słaby zasięg wifi, albo ktoś inny korzystający z twojego internetu. W przypadku internetu mobilnego lossy występują też często i tutaj chyba nic nie zaradzisz jeśli takowy masz.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Mam internet z plusa mobilny lte. Od 3 miesięcy prędkość pobierania wynosi ok 10mbps max! Czasami nawet 3mbps. Wcześniej było 60mbps bez problemu. Pomaga magiczna Komenda rate 250000. Ile osób ma lagi wpisze to i nagle wszystko cacy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...