Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W ile wygranych będę mieć awans?

kuba669

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy ile miałeś mvp a staty nie grają roli możesz mieć 50/0 nic ci nie dadzą ale mvp i jak wygrane rundy już tak ale tak naprawdę nie da się przewidzieć ale jak będziesz miał ok 5mvp myślę że szybko awansujesz i jak najmniej przegranych rund

Opublikowano

zależy ile miałeś mvp a staty nie grają roli możesz mieć 50/0 nic ci nie dadzą ale mvp i jak wygrane rundy już tak ale tak naprawdę nie da się przewidzieć ale jak będziesz miał ok 5mvp myślę że szybko awansujesz i jak najmniej przegranych rund

MVP mialem dużo , przed chwilą mówiłem . Wiem że chodzi o MVP itp .. ale obchodzi mnie bardziej konretna liczba np 1-4 lub coś w tym stylu 

Opublikowano

Tia, podobno statystyki grają już rolę. Nie wiem jaka prawda, ale wiem że system rankingowy uległ dużej zmianie i teraz jest dużo ciężej awansować. Nikt nie poda Ci konkretnej liczby, bo nikt jej nie zna. Po prostu graj jak najlepiej i wygrywaj.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Ja miałem 10 wygranych pod rząd, później 2 przegrane i po tym 2 wygrane i dopiero supreme, także trochę trzeba pograć. "Czym szybciej wbijesz, tym szybciej spadniesz".

Opublikowano

ja słyszałem że ludzie mając 12 win pod rząd i wciąż nie awansowali

Bo trzeba przegrać jeden przy takim trainie a wtedy spadniesz :D
Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak idę meczy. To zależy od MVP i k/D oraz od tego ile rund dasz wygrać przeciwnikowi. Np wygracie 16-0 to logiczne że dostaniesz więcej punktów za to że gładko pokonaliście rywala. A jak będzie 16-14 będziecie mieli bardzo niskie punkty na plusie ponieważ mecz był wyrównany. ;) Do tego wchodzi k/D najlepiej żebyś zawsze miał więcej zabić niż śmierci. Gdyż to też wpływa na szybkość awansu. No i na koniec MVP. Jeżeli masz możliwość planuj paki, defaj itp. To też swoje daje.

Mam nadzieje że pomogłem! ;)

Pozdrawiam.

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

ja słyszałem że ludzie mając 12 win pod rząd i wciąż nie awansowali

12 win > remis > 2 win i Up ranga  kolejnie 2 win 1 przegrana i 5 win i póki co cisza :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...