Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam smartfona do 1000 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, co sądzicie o telefonie Nexus 5 vs Huaweii P8 Lite ? Nexus nie ma miejsca na kartę pamięci  16 gb wystarczyłoby mi, raczej wybrałbym tą wersję z 16 gb. Wadą też jest, że ma wysunięty aparat, może się rysować. Zaletą matryca, która ładnie odwzorywuje kolory. Huaweii ma 2 miejsca na karte sim podobno, huaweii posiada lepszy design i lepszy aparat podobno, ale nexus jest bardziej developerski. Myślę, że te dwa telefony są godne uwagi oraz można je śmiało porównywać. Próbuję sobie jakiś telefon wybrać, ale xperia odpada. w życiu nie wezmę już nigdy więcej xperii. Samsung nie za bardzo mi pasuje. HTC w sumie jest okej ale wolałbym huaweia albo nexusa. Mógłbym liczyć na jakąś radę ? Może polecicie jakiś inny telefon z tej samej półki. Ważne by był funkcjonalny, developerski, miał system który nie będzie zaśmiecony tak jak w przypadku xperii, dobry aparat i w miarę dobrą jakość dźwięku. Do 1000 zł.

//

Opublikowano

Mam Huaweia P8 lite

JEST BARDZOO DOBRY. Jeszcze ani razu nie przyciął wszystko płynnie instaluje się i bardzo dobry aparat.

LG G4C

SAMSUNG GALAXY A3

Ewentualnie HUAWEI HONOR 4X

Nie polece ci NIC Z WP Bo według mnie są nie warte uwagi.

Opublikowano

LG G4C

SAMSUNG GALAXY A3

brendan_fraser_laugh.gif

Panie, dobry żart! Lepiej brać 2x gorsze gówno, gdy ma się np. Nexusa 5 do wyboru!

Mam Huaweia P8 lite

I uwierz mi nikt Ci nie zazdrości

lownfast

Opublikowano

Ja bym brał Nexusa. Owszem, ma wysunięty aparat ale wokół niego jest trochę plastiku, więc na szybce na pewno nie leży. Aktualizacja do Androida 6.0 jest, 2 gigabajty RAMu, Snapdragon 800, który wciąż świetnie sobie radzi. Według mnie wypada znacznie lepiej od P8 - Huawei nigdy nie był znany z dobrego wsparcia swoich tymczasowych modeli.

Mam Huaweia P8 lite

JEST BARDZOO DOBRY. Jeszcze ani razu nie przyciął wszystko płynnie instaluje się i bardzo dobry aparat.

To tak w zasadzie nie jest oznaka tego czy telefon jest dobry czy nie.

LG G4C

SAMSUNG GALAXY A3

Pls.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

2 znajomych posiada Nexusa 5 i sobie chwalą, wiem co on potrafi. Dziewczyna zaś posiada P8 Lite, ale bardziej mnie przekonuje Nexus, ale temat cały czas kontynuujemy :> Czekam na dalsze wypowiedzi i opinie.

//

Opublikowano

brendan_fraser_laugh.gif

Panie, dobry żart! Lepiej brać 2x gorsze gówno, gdy ma się np. Nexusa 5 do wyboru!

I uwierz mi nikt Ci nie zazdrości

Powiem tyle nie chodzi ,że mi musi ktoś zazdrościć tylko mam ten telefon więc wiem lepiej o nim niż taki typ co tylko widział go raz na oczy.

Opublikowano

Na aliexpress masz tylko dziś one plus x za jedynie 250$. Nawet po ewentulanych podatkach to dalej oplacalny telefon.

Jak masz nexusa 5 w tej cenie do wyboru i nie chce ci sie bawic w sprowadzanie chinczykow to bierz nexusa. 

­

Opublikowano

Uzywany galaxy alpha w stanie idealnym 48k w antutu, piekny ekran, wystarczalna rozdzialka hd na ekran 4,7cala, 32gb pamieci wbudowanej, aluminiowe ramki - mam ten telefon i naprawde polecam, jedyne co troche odstrasza to szybko rozladywujaca sie bateria ale na allegro wystarczy dokupic niestandardowa 2800mah :)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Uzywany galaxy alpha w stanie idealnym 48k w antutu, piekny ekran, wystarczalna rozdzialka hd na ekran 4,7cala, 32gb pamieci wbudowanej, aluminiowe ramki - mam ten telefon i naprawde polecam, jedyne co troche odstrasza to szybko rozladywujaca sie bateria ale na allegro wystarczy dokupic niestandardowa 2800mah :)

Alpha mimo tego, że przez chwile była najwydajniejszym smartfonem od Samsunga olano w sprawie aktualizacji, dostała chyba tylko jedną.

lownfast

Opublikowano

A lolipopa to ty przynajmniej masz? xD

Nie polecam samsungow ze wzgledu na ich polityke dotyczaca aktualizacji andka na ich smartfonach, a w zasadzie jej brak

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...