Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raki na EUNE

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem w s3 i nie będe się żalił tak jak 99% tutaj że robie 20-0 riven i przegrywam gre przez idiotów w teamie. I takie pytanie do graczy z wyzszej ligi bo nie wiem czy mi sie dalej oplaca grać.Od jakiego elo te raki używają mózgu? Czy w goldzie już jest znaczna różnica? Skoro nie używają mózgu to nawet pingi nawet na nich nie dzialają.Dobra..... Zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

Moim zdaniem, ta gra nie jest dla Ciebie. 

Flejmem nic nie ugrasz. Załóżmy, że robisz te staty 20 / 0 (w co wątpię) i nie potrafisz nic z tym zrobić to znaczy, że twoje miejsce tam gdzie właśnie jesteś czyli w silverze.

Opublikowano

Witam, jestem w s3 i nie będe się żalił tak jak 99% tutaj że robie 20-0 riven i przegrywam gre przez idiotów w teamie. I takie pytanie do graczy z wyzszej ligi bo nie wiem czy mi sie dalej oplaca grać.Od jakiego elo te raki używają mózgu? Czy w goldzie już jest znaczna różnica? Skoro nie używają mózgu to nawet pingi nawet na nich nie dzialają.Dobra..... Zapraszam do dyskusji.

od d1 60 lp 

Opublikowano

Od diamentu można mieć już przyzwoite gry. Warto grać, ale trochę to potrwa zanim tam dojdziesz.

Opublikowano

Ziomek, zobaczysz jak jest w goldzie V

To jest najgorze elo hell, jakie jest. 

Polowa osob to zwierzeta wyboostowane z brazu/silvera tylko po to, by dostac skina albo ramke.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

Moim zdaniem, ta gra nie jest dla Ciebie. 

Flejmem nic nie ugrasz. Załóżmy, że robisz te staty 20 / 0 (w co wątpię) i nie potrafisz nic z tym zrobić to znaczy, że twoje miejsce tam gdzie właśnie jesteś czyli w silverze.

Prawda.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Jeśli chcesz przetrwać w tej grze, przyjmij założenie ze nigdzie nie używają mózgu, sprawdza się. Z mojego doświadczenia powiem Ci ze w silverze i goldzie jest jeszcze gorzej.

Opublikowano

silver jeden wielki rak gry :P

serio jak się gra na 2 koncie żeby wbić ramkę + skina to goście: wyzywają się potem idą we 2 na topa a na koniec obaj feedują

EasyHC ? - EasyHardcore

HardPC ? - HardPeaceful

Zróbcie jeszcze MedmiuMedium

i EasyEasy

kur albo serwer jest hardcore albo easy .......

Opublikowano

W goldzie nic się nie zmienia goscie myslą w lobby na rankedzie że jak napiszą pierwsi mid a maja last picka to tam idą.Pzdr. I potrafią przegrać bot lane mając 3 pierwsze kille przewagi no cóż. Najlepiej jak zapuscisz sobie muzyczke a w lobby bedac nawet pierwszym pickiem czasem warto komus oddać linie pisząc że mainujesz ją ale oddasz mu bo jestes dobry xD Natomiast jesli ją przegra to zflamuj gnojka tak aby pamiętał żeby następnym razem o tą linię się nie upominał :D Grając w tej lidze musisz pamiętać o jednym graj i pomagaj zespołowi jak możesz jak masz staty 8/2 to zawsze możesz komuś oddać, zawsze daj ss lub pinguj na mapie, Pamiętaj o ważnych wardach zawsze powinien być pink na rzece od strony bot lane , w tribuszu xD na bot lane oraz na topie w tych najbliżych na rzece, ofc drake i baron(herald w early chociaż w tej lidze dosyć rzadko to robią).

Pamiętaj że w tej lidze gracze rzadko kiedy potrafią się zachować w sytuacjach "krytycznych" więc motyw zaskoczenia jest dobrym pomysłem np.Grałem na kennen yasuo miałem 3 lvl obiła mnie do 150 hp miałem cofać widziałem że sfocusowała sie na mnie jak h*j więc chwile poczekałem i mając tarcze z pasywy + W dałem jej jeden skill i odrazu flash E Q ignite i miałem jeszcze miniony aby sie cofnąć typek miał flasha, ignite potki, ale niczego nie użył.Dobrze też być przewodnikiem teamu czyli pisac kogo focusowac w tf co robimy typu drake lub push i w koncu do celu i win. Rozumiem oczywiście że czasami team jest aż tak słaby że takie plany to nawet za dużo na marzenia ale zazwyczaj da się ugrać. Pamiętaj nigdy się nie denerwuj bo obniżenie koncentracji to najgorze co może być.

Opublikowano

Gold różni sie od silvera tylko tym ze w realu wiecej jest wart. Gracze są ci sami a jedynie powyzej g3 mają jakiegos tam mini skilla ale to takie lepsze silvery. Ziomek ale nie wejdziesz do platyny ani golda z myślą "głupie raki bez mózgu". Naucz się krytykować siebie. Przeklinaj siebie za każdą zjebaną akcje w twoim wykonaniu. Pomaga to w trzymaniu samodyscypliny i nie popełniaj podstawowych błędów które raczej znasz ale je popełniasz. Jak zasługujesz na golda czy platyne to do niej wejdziesz prędzej czy później. Ps graj postaciami w aktualnej mecie typu jax pod guinsoo.

Opublikowano

Gold różni sie od silvera tylko tym ze w realu wiecej jest wart. Gracze są ci sami a jedynie powyzej g3 mają jakiegos tam mini skilla ale to takie lepsze silvery. Ziomek ale nie wejdziesz do platyny ani golda z myślą "głupie raki bez mózgu". Naucz się krytykować siebie. Przeklinaj siebie za każdą zjebaną akcje w twoim wykonaniu. Pomaga to w trzymaniu samodyscypliny i nie popełniaj podstawowych błędów które raczej znasz ale je popełniasz. Jak zasługujesz na golda czy platyne to do niej wejdziesz prędzej czy później. Ps graj postaciami w aktualnej mecie typu jax pod guinsoo.

@554461402688252517908.png Arles

co jak co, ale wyjście do golda zakładając że wbiłeś to s2 to potem reszta meczy to czysty fart 

Opublikowano

Nikt na świecie nie potrafi grać dobrze w tę grę. Na szczęście jest op i podciąga poziom za wszystkich innych.

Srebro 3 w systemie dywizji xDD Przecież gdyby było elo, które jest przynajmniej w miarę uczciwe to byś się zapłakał.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja ci powiem ze w platynie tez nie uzywaja mozgu. Niektorzy nawet jak oddadza first blooda i enemy ma xp przewagi to wbijaja w niego oddajac nastepne fragi. Nie wiem jak jest wyzej ale z tego co slyszalem i z tego co widzialem (na streamach itp) to d1+ sie zaczyna jakis poziom gry :D

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...