Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sylwester

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto isc na sylwester-domowke, gdzie bedzie od c***a alkoholu, mozliwe ze dopalacze, trawa? Ma to trwac, jakies 3dni xD Tylko pytam bez spin gajz.

tak idź będzie mniej głupich pytań na forum o sylwestra i jacy ludzie nas otaczają :)

Opublikowano

tak idź będzie mniej głupich pytań na forum o sylwestra i jacy ludzie nas otaczają :)

zazdroscisz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jeśli odpowiada Ci takie towarzystwo to pewnie.

Srednio, ale nie mam hajsu na alkohol. Mama mi pewnie kupi cos z alkoholem, ale jedna butelka nie wystarczy xD A na trawe to w ogole kasy nie mam

Opublikowano

Srednio, ale nie mam hajsu na alkohol. Mama mi pewnie kupi cos z alkoholem, ale jedna butelka nie wystarczy xD A na trawe to w ogole kasy nie mam

W sumie jak masz silną wolę, to możesz wyjść z imprezy rano po prostu pijany, bez brania żadnych dopalaczy itp. środków w organizmie.

Opublikowano

W sumie jak masz silną wolę, to możesz wyjść z imprezy rano po prostu pijany, bez brania żadnych dopalaczy itp. środków w organizmie.

Ziomek mam taka slaba glowe, ze jak wypije cos mocniejszego - pewnie bede namawiany xD to padne i zgon, i pewnie do 24 to bede tam spac motzno XDDDDDDDDD

c**j nie ide, kiedy indziej zazyje narkotykow XDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ziomek mam taka slaba glowe, ze jak wypije cos mocniejszego - pewnie bede namawiany xD to padne i zgon, i pewnie do 24 to bede tam spac motzno XDDDDDDDDD

c**j nie ide, kiedy indziej zazyje narkotykow XDDDDDDDDDDDDDDD

I dobrze.Lepiej sobie zagraj w grę, popatrz na fajerwerki przez okno i wypij piccolo - taniej, bezpiecznej i moralniej.

Opublikowano

idź na tą banie, później będziesz mógł tak samo się wypowiedzieć na forum "nie, serio, paliłem kiedyś "

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

idź na tą banie, później będziesz mógł tak samo się wypowiedzieć na forum "nie, serio, paliłem kiedyś "

I dobrze.Lepiej sobie zagraj w grę, popatrz na fajerwerki przez okno i wypij piccolo - taniej, bezpiecznej i moralniej.

XDDDD W sumei ta impra trwa 3dni, wiec moze sie zalapie. Przyjde wezme alko uciekne. Jeszcze mi powiedzcie o dopalaczach, flexie - narko, i trawa, ktore lepsze zeby mnei dobrze jebnelo, najlepiej zebym umarl XDDDD

Opublikowano

To zależy tylko od Ciebie. Osobiście jeszcze dwa lata temu pewnie bym nie odmówił, ale teraz raczej spędzę Sylwestra w rodzinnym gronie, a później małe spotkanie z kolegami.

Opublikowano

Ta impreza bardziej potrwa tak, że kazdy w 20-40 minut sie napierdoli i będą rzygać po kątach, bądź będą jakieś głupie zaczepki.
Nie chce nikomu życzyć tego, ale taka impreza, gdzie trwa 3 dni, do tego alkohol, trawka, dopy = szpital albo się przekręcicie. Zbyt dużo takich przypadków widziałem, aby sądzić inaczej.
Poza tym, bez alkoholu też można się dobrze bawić zamiast truć i ryzykować życiem. (Oczywiście jeżeli ktoś spożywa to w ograniczonej ilości, to nie mam do tego problemu, ale jeżeli ktoś sypie w siebie wszystko na maxa, to nie przewiduje mu dobrego startu).

Opublikowano

Ta impreza bardziej potrwa tak, że kazdy w 20-40 minut sie napierdoli i będą rzygać po kątach, bądź będą jakieś głupie zaczepki.

Nie chce nikomu życzyć tego, ale taka impreza, gdzie trwa 3 dni, do tego alkohol, trawka, dopy = szpital albo się przekręcicie. Zbyt dużo takich przypadków widziałem, aby sądzić inaczej.

Poza tym, bez alkoholu też można się dobrze bawić zamiast truć i ryzykować życiem. (Oczywiście jeżeli ktoś spożywa to w ograniczonej ilości, to nie mam do tego problemu, ale jeżeli ktoś sypie w siebie wszystko na maxa, to nie przewiduje mu dobrego startu).

Watpie ze 20-30 minut, jak tam beda same typowe sebki 20-25lat, wiec wiesz. Glowa wytrenowana xD ja dostlaem zapro od kolezanki z klasy ktora jest mega zdemoralizowan XDDDDDD

Opublikowano

idź, napierdolisz się, poruchasz znając życie przy takiej inbie chyba że gay part kappa

ta loszka co mnie zaprasza jest 9/10 bo przysiady robi, cycki ma. Tylko glupia troche, wiec bachora z nia totroche przypau

Opublikowano

Ja jadę do Wrocławia, domówka też, alko, zioło wszystko, co dusza zapragnie.

Przegryw bo jestem kierowcą xD

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Ja jadę do Wrocławia, domówka też, alko, zioło wszystko, co dusza zapragnie.

Przegryw bo jestem kierowcą xD

O kurde ziomeg, ja dobijam 16, a tam beda same Sebki po 20 lat, i niektorzy w moim wieku lub mniejsi XDDD C**j nie ide Innym razem zajaram ziolo. 

Opublikowano

Chwalisz się XDDDDD czy żalisz XDDD ale będzie impra ziomek, cnie? zaprawieni 20 latkowie XDDDD o gurwa jaka inba XDDD i na dodatek narkotykki XDDD

Ty to jednak jesteś gość. 3 dni imprezuje, co za wariat z tego typa to nawet ja nie.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...