Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - włamanie na Steam i ban

Maska11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień Dobry Grałem dziś mixa z kolegą i jakiś cham wbił mi na konto i zmienił hasło do poczty i do Steam i grał za mnie i używał czitów co mam zrobić aby odzyskać konto ?

Opublikowano

W tej bajce były smoki ? Masz karę za używanie czitów, żeby się popisać skillem przed kolega

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Support steam też istnieje. Podasz historie płatności i masz konto

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

No to masz lipe. Chyba, że masz dowody zakupów na steamie, a z emailem możesz się pożegnać.

Opublikowano

Nie Mam Nawet do poczty haslo zmienil i kod zabezpieczający 

Takie są konsekwencje używania takich samych haseł gdziekolwiek, a już robiąc tak nawet nieuaktywniając weryfikacji dwuetapowej...

Opublikowano

Jeżeli to wszystko prawda to i tak nic nie zrobisz. Twoje konto, Twoja sprawa. Takie mają podejście i nic z tym nie zrobisz w sumie.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Istnieje szansa, że po IP zobaczą, że np. drugi koniec Polski albo coś. Dla supportu jako dowód może być nr karty kredytowej z której kupowałeś cs'a, albo pin/konto psc.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Nawet jeśli w okresie czasu w którym konto było skradzione dostaniesz vaca, support ci go nie cofnie. Takie mendy. 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Dam Rade jakoś tamtemu debilowi zajechac pasy do poczty i do steam ? znam jego ip ?

Mając jego IP to możesz pójść na policję i zgłosić kradzież maila i konta steam, może Cię nie oleją. Masz na mailu zarejestrowane konta na jakichś ważnych stronach?

tenor.gif

Opublikowano

No raczej nie :P

Możesz pisać do supportu poczty, że ukradli ci passy, na dowód możesz im dać tylko ip ew. może MAC urządzeń, z których się logowałeś. Jeśli to przejdzie to chyba już z górki.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Na e-mailu przynajmniej Gmailu jest powiadomienie o logowaniu z nowego urządzenia. Radzę zgłosić sprawę na policję i zrobić format bo skądś "cham" miał login i hasło - pewnie keylogger

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...