Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skaczący ping po odpaleniu CSa

Michlopa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio mój internet się trochę "pupsuł" lecz nie chodzi tu o to. Mianowicie gdy odpalę cs go / cs 1.6 ping nagle skacze mi do 500/1000 a gdy wyłączę cs'a to mam normalnie 40/100 jak  odpale jakiś film w hd + metina mam normalny ping i mogę normalnie grać

Wie ktoś może o co chodzi?

graphic.png

Opublikowano

Wyjaśnię to inaczej. Gdy odpalę cs go / cs 1.6 to ping mi skacze jak poje*any a gdy wyłączę cs to ping wraca do normy

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie masz może internetu mobilnego? Ja tak miałem z mobilnym i nic z tym nie poradziłem :/

tak mam internet mobilny ;/

graphic.png

Opublikowano

Na moje oko musisz poszukać stabilniejszego połączenie, poprzenoś trochę modem, aż znajdziesz najlepsze miejsce. Poniżej 100 bez zasięgu LTE raczej nie zejdziesz jak coś (u mnie na LTE 70 jest (tylko w bursie, w domu nie gram, bo net chodzi koło 10Mb/s, a i tak ping wali w górę jak głupi...)).

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Na moje oko musisz poszukać stabilniejszego połączenie, poprzenoś trochę modem, aż znajdziesz najlepsze miejsce. Poniżej 100 bez zasięgu LTE raczej nie zejdziesz jak coś (u mnie na LTE 70 jest (tylko w bursie, w domu nie gram, bo net chodzi koło 10Mb/s, a i tak ping wali w górę jak głupi...)).

Wystaw modem na przedłużaczu USB za okno :D z 2 kresek wzrost do 4 (70%) ale i tak g****o na osiedlu mam bo to lte do 10mbps dochodzi gdy wcześniej było do 70mbps

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...