Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do ligi legend

Arychats

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem graczem csa którego grałem 2 lata. W Lola grałem 1-3 sezon i nie wiem czy jest sens powrotu. Czy ogarne te wszystkie nowości. Jak wygląda teraz sytuacja ? Są bolowce ? Piszcie goldy

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Opublikowano

Bolowce są.

Strasznie dużo zmian nie było, więc trudne to być nie powinno.

Poza tym, że zmieniła się defensywa turretów, kilkanaście postaci przeszło reworki ( master yi, tristana, fiora, dużo by wymieniać ), doszło kilkanaście nowych itemów, kilkanaście zostało usuniętych, doszło kilkanaście postaci, zmieniła się meta, zmieniły się sporo masterki i długo, długo by wymieniać, to oprócz tego nic się nie zmieniło.

@topic

Jak pograsz troszeczkę, to idzie się przyzwyczaić

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Jasne wracaj za chwilę nowy sezon ;3

Nowošci ogarniesz bo nie ma ich dużo ale trochę jest ...

A nie było kiedyś bolowców ? Są i będą ...

Opublikowano

Oczywiście, że warto wracać. Ogarnij sobie nową dżunglę. Ogarnij sobie gdzie nie ma krzaków, bo od s3 to się pozmieniały miejsca. Dużo championów dostało reworki. Itemy masz nowe tak jak reszta, bo weszły teraz po sezonie. Bolowce były, są i będą. Nie ma się co tu więcej rozpisywać. Im więcej czasu stracisz na rozmyślanie, tym więcej stracisz na przyswajanie nowości.

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Pobiera mi się już. Będę napierdalał, że się brzydki wyraże. Dobranoc można zamknąć

shmup_nasty_jarvan_grab_thumb.jpg

Jeśli pomogłem daj LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...