Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze zmianą broni

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problemik że w biegu nie mogę zmienić broni klikając 1 na 2(pistolet) jakby zacinało. Dopiero w miejscu mogę zmienić broń co jest przykre.... wtf !? sprawdzałem spojność plików i nie pomogło.

Opublikowano

Sprawdź może na innej klawiaturze, miałem kiedyś coś podobnego, ale nie w csie i to była wina klawiatury (obsługiwała tylko 1 przycisk jednocześnie czy coś)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Trzymając W nie mogę zmienić broni z 1 na 2.

Trzymająć A mogę zmienić z 1,2

Trzymająć D nie mogę na kosę zmienić wtf !?

Opublikowano

Stara klawiatura. Jak klikam Q na zmianę broni na poprzednią to działa

Zmieniłem bindy 1.2.3 na jakieś inne. I normalnie działa. Jak wracam do ustawien 1.2.3 to znowu to samo..

Opublikowano

Masz problemy z internetm, kiedyś tak miałem na swoim internecie i musiałem siedzieć na brata ale teraz jest ok, nie wiem co naprawiło problem może reset routera.

xD

Opublikowano

Masz problemy z internetm, kiedyś tak miałem na swoim internecie i musiałem siedzieć na brata ale teraz jest ok, nie wiem co naprawiło problem może reset routera.

co ma piernik do wiatraka....

btw zeby nie było sprawdzilem i nic.Chyba zagadka została rozwiązana. Problem leży w klawiaturze klikam. Trzymając W a potem 2- to ta dwójka nie reaguje

TEST NR1.wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

TEST NR2.SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

TEST NR3. dddddddddddddddddddd222222222- reaguje

TEST NR4. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa222222222

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...