Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego mój serwer Minecraft sam się wyłącza? Pliki i konsola.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio gry chciałem stworzyć serwer, nie kupić na hostingu tylko pobrać sobie plik minecraft_server.exe ze strony www.minecraft.net to miałem pewien problem, otóż włożyłem ten plik do folderu gdzie miały być pliki serwerowe i kiedy uruchamiałem ten pobrany plik do stworzenia serwera to pojawiły mi się 2 pliki i 1 folder logs i pliki eula.txt i serwer.properties.txt, ten drugi był pusty oprócz jakiegoś tekstu na początku, ale ustawień nic nie było. No i po włączeniu drugi raz minecraft_serwer.exe pojawia się konsola i znika, czyli serwer sam się wyłącza.

I tu chciałbym prosić o pomoc w sprawie rozwiązania problemu lub założenia go za mnie i wysłanie na jakąś stronę żebym mógł pobrać :<

Chciałem na wersję 1.7.0-1.7.4, ale już obojętnie.

Z góry dziękuję za pomoc.

http://www.speedyshare.com/fuX4N/latest.rarTutaj wgrałem plik latest z folderu logs.

Opublikowano

Nie wiem za bardzo ale w pliku Eula.txt jest krótka linijka i tam jest takie cuś:   

<blabla>=false

False zmień na true ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...