Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra bez paska B i jego cena.

Sofiak LeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Postanowiłem zagrać na PLu ponieważ wprowadzili te nowe toturiale i chyba revampy postaci i tak bardzo mnie kusi na tym pograć i myślę, że zostanę tam na dłużej. I tu moje pytanie czy dam radę grać Eve bez paska B? Eve to wszystkie mnie zachęcają do gry, ale chyba wybiorę CeM bo nigdy nią jeszcze nie grałem lub Cn bo to była moja główna postać na Voidzie.

A jeżeli będzie już wymagany to ile będzie to kosztować i czy za misje dostaje się tyle pieniędzy ile na Voidzie?

I nie nie będę grał na Voidzie bo już grałem na nim od prawie roku i mi się nim już rzygać chce ;g

Opublikowano

PL straszne rzeczy ;d

Zaczynając eve jeszcze nie ma renewalu, więc jeszcze ma stare skille, stary pasek etc (renewal jak na razie mają tylko elsword i rena)

Teraz na każdej postaci potrzebujesz pasek B, bo bez tego ciężko cokolwiek zrobić szczególnie na Evkach. Pasek możesz kupić od graczy, tylko nie wiem jaka to może być cena, ale na pewno

to od 100m i więcej. CEp po renewalu to najgorsza Eve, którą mogli zrobić, jednakże CN przed renewalem jest słaba, ale po renewalu staje się op. CBS > CN > CEp (renewal) CBS > CEp > CN

(przed renewalem) Za misje epickie (jeżeli o to chodzi, to na każdym serverze jest tyle samo kasy)

Jak coś to pytaj.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Ah so ;d Nie wiem, pewnie trzeba wydropić jakiś klucz z mapki eventowej czy coś. Nie gram na PL, więc trudno mi stwierdzić.

NW to dobra wybór, a szczególnie polecam Ci karmę!

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Skrzynie w skarbcu otwiera się po prostu ją rozwalając. Po renewalu NW raczej dużo nie dostałą, za to GA to teraz straszny OP s**t, gorszy niż Addy i Lucwele razem wzięte. Pytania dotyczące PLa raczej kieruj na oficjalne polskie forum elsworda. Tutaj raczej wszyscy za wszelką cenę będą chcieli cie przekonać do Voida.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Nie rozumiem jak można grać na tym polskim elsłordzie, jakieś p2w, zdobyłem tylko 3 mounty i 15kk przez 2 dni gry, nie polecam Kappa

Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...