Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer nie wykrywa sieci interenetowej.

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A mianowicie mam neta na wszystkich urządzeniach typu tel i tablet i komp taty, moja karta wifi tez jest sprawna bo wyszukuje routery sąsiadów, ale mojej sieci nie. Próbowałam resetu, ręcznego wprowadzania sieci i innych pierdół, a to cholerne dziadostwo dalej nie działa Emotikon upset

Myślałam ze to ssid jest ukryty, ale przy ręcznym wprowadzaniu nie powinno być problemu, no i zgupiałam, no bo mam wifi w telefonie, a komp widzi sieci poza moją xD

Ale ja nie mam tego ethernetu Router mam piętro niżej A w pokoju stacjonarne A wszystko działało, dopóki mama mi ostatnio neta nie wyłączyła I teraz nie widzi mojej sieci A inne tak A sieć jest bo z niej z telefonu pisze xD
Że neta maja wszyscy Mój tata, mama i sis, a moja karta widziała sieci w okolicy a mojej nie. No to Alis informatyk bierze się za naprawę. Czytam na rożnych forach robię to co tam pisze i nic. Ni c**j. No to stwierdziłam ze skoro to nie wina routera to pewnie wina karty wifi. No to odinstalowałam sterowniki i zainstalowałam nowe tyle ze razem ze sterownikami instaluje sie program do konfiguracji, a on jest tylko nie chce sie otworzyć próbowałam znowu odinstalować i zainstalować ale znów ten program nie działa. Jest ikona klikam na nią i nie ma żadnej reakcji, nawet otwórz jako admin nie pomaga

No to c**j mnie strzelił i poszłam splądrować jutrzejsze zapasy sylwestrowe z moja przyjaciółka która ma ospę xD

btw. pisze w imieniu koleżanki dlatego ten tekst tak jakoś pojebany wiadomości auto-przekopiowane z fejsa. 

Jakieś porady?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Wystarczyło wyrównać do prawej a nie taki rozpierdol dać. 

Niech zmieni kanał na jakieś środkowe  np 7-8 a nie poboczne 1 czy 13/14. Zero informacji w jakim paśmie działa router tak samo w jaki karta sieciowa 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...