Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany i toksyczność graczy w grze

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz mnie wku*wia ta gra, o ch*j tu chodzi, ze co gram dostaje bana za toksycznosc?

Przez caly sezon NIC nie dostawalem na zadnym koncie a w tym presezonie PRZECIWNICY sa toskyczni i jak ci zle pojdzie wyzywaja cie od ebayi, a tobie wkoncu pekna nerwy cos napiszesz i to nie az tak ofensywnego ze "f**k you I wish you cancer" i dostajesz ku.wa bana a oni nic.

Siedzialem kilka dni cale noce z rzedu by wbic 30 lvl na EUW bo moje main konto na euw dostalo perma. Na eune dostalem 2 tyg bana.

Dlaczego przeciwnicy sobie bezkarnie po tobie jada a ty dostajesz bana?  

Hello there.

Opublikowano

A co jeśli Ci powiem ze to ze dostałeś bana jest słuszne? Takich rzeczy się nie mówi. Na przeciwników nie patrz, dałeś się sprowokowac a bardzo często jest tak ze nawet jak reportujesz 10 razy tego samego typa to nic się nie dzieje. Teraz Ty dostałeś bana wiec pewnie co się nazbierało tych przewinień albo po prostu miałeś zwyczajnego peszka. Nastepnym razem przed kazdym meczem uzywaj opcji /mute all i wtedy cie nikt nie sprowokuje i nie dostaniesz kary.

Opublikowano

Przeciwnicy nie są bezkarni i jeśli ich reportujesz, to z pewnością dotykają ich odpowiednie do przewinienia restrykcje.

Problem w tym ze ja ja sobie darowalem i ich niezreportowalem. Zaluje. Tylko jak ten ich system niewykryje toksycznosci w zdaniach bez wulgaryzmow. 

Hello there.

Opublikowano

Problem w tym ze ja ja sobie darowalem i ich niezreportowalem. Zaluje. Tylko jak ten ich system niewykryje toksycznosci w zdaniach bez wulgaryzmow. 

Rozumiem cie, ostatnio sam dostałem blokade na chat przez to że jakiś skurwiel rankeda mi trollowal i pisał do mnie "report ori" ja tym samym się odegrałem i przez całą gre tak prawie co 30 sec pisałem "report jax" i ban poszedł dla mnie  L O L - Mogę się z tb zgodzić za flame który wydarzy się raz na jakiś czas nie powinien być brany pod uwagę podczas rozdawania nagród.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Wyobraź sobie, że im też puściły nerwy i byli toksyczni. Nikt nie jest gorszy ani lepszy, ban jest słuszny. Jak się nie potrafi grać only 4fun to tak jest. ;)

Opublikowano

Juz mnie wku*wia ta gra, o ch*j tu chodzi, ze co gram dostaje bana za toksycznosc?

Przez caly sezon NIC nie dostawalem na zadnym koncie a w tym presezonie PRZECIWNICY sa toskyczni i jak ci zle pojdzie wyzywaja cie od ebayi, a tobie wkoncu pekna nerwy cos napiszesz i to nie az tak ofensywnego ze "f**k you I wish you cancer" i dostajesz ku.wa bana a oni nic.

Siedzialem kilka dni cale noce z rzedu by wbic 30 lvl na EUW bo moje main konto na euw dostalo perma. Na eune dostalem 2 tyg bana.

Dlaczego przeciwnicy sobie bezkarnie po tobie jada a ty dostajesz bana?  

Ja tam bym cię za samo kaleczenie języka angielskiego zbanował ;D "Chcę/Chciałbym Ty rak" xD

MeYf0tS.gif

Opublikowano

Ja tam bym cię za samo kaleczenie języka angielskiego zbanował ;D "Chcę/Chciałbym Ty rak" xD

co ty pierdolisz ? Dobrze napisał "Ja życzę Ci raka" >.< Gimnazjum się kłania 

@topic : Polecam /mute enemy (jakoś tak). Poprostu dałeś się sprowokować, dużo ludzi tak robi że wyzywa przeciwników, zaczynają się stresować i gorzej grać 

#JebacSygnatury

Opublikowano

co ty pierdolisz ? Dobrze napisał "Ja życzę Ci raka" >.< Gimnazjum się kłania 

@topic : Polecam /mute enemy (jakoś tak). Poprostu dałeś się sprowokować, dużo ludzi tak robi że wyzywa przeciwników, zaczynają się stresować i grzej grać M

Mi się wydaje, że w tym znaczeniu na pewno nie chodzi o życzenie komuś choroby jako raka..

MeYf0tS.gif

Opublikowano

To wszystko zależy od liczby raportów jaką dostaniesz na swoje konto. Jak dostaniesz dużo, jest większa szansa za zbanowanie za durne rzeczy, często  będące w sarkazmie i wyrwanymi z kontekstu wypowiedziami.

Opublikowano

Widzę, że kolega nawet gimnazjum nie skończył... używaj dłużej translatorów... itd, to skończysz tak jak teraz.

@top Powiem ci tak.... 99% płaczków to słuszne bany, lecz sam otrzymałem ok. 2 miechy temu bana za same reporty... i to perm'a... tak masowo zostałem zreportowany nie używałem czatu, tylko pingów..., bo wiedziałem że łatwo wyłapać bana przez chat...., lecz i tak go dostałęm :D bk'a... mutuj na starcie graj na chill'u.. najlepiej i oaza spokoju grasz własną grę..., a nie walke na chat'cie, czy coś w tym stylu :D... nie jesteś pierwszym płaczkiem never give up :D

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

"f**k you I wish you cancer"

W sumie śmiechłem i przestałem czytać.

Jeżeli zgłaszasz graczy w rzeczywistości ma to wpływ na to, czy zostaną zbanowani czy nie.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Nikt nie jest bezkarny, wystarczy zgłosić i jak jest wystarczająca ilość reportów, to gracz dostaje bana. 

Za życzenie komukolwiek raka to powinieneś perma z automatu wyrwać.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Wiesz, powiem Ci, że też taki byłem. Często dostawałem restricty, bany itd. W końcu postanowiłem dojrzeć i m.in dzięki jednej osobie ogarnąłem się. Doszedłem do wniosku, że nie warto tracić ani trochę nerwów na tą grę, a tym bardziej flamić. Do tego nawet jeśli sflamisz takiego idiotę, to on nawet nie zrozumie, co do niego mówisz. Do tego zamiast grać skupiasz się na pisaniu, więc tracisz nie zyskując nic. Nie opłaca się, prawda? Musisz zacząć brać tę grę jako zabawę, nic więcej. Po to została stworzona ;) Bany i restricty nie są nadawane bez powodu i nie są nadawane za jednorazowe wpadki. ­

Opublikowano

I dobrze że dostałeś niech banują każde ścierwo które flami i nie sądze że dostałeś tylko za to ;) .Flame nie jest od tak sobie po prostu musiałeś cos spieprzyć albo jestes słaby. Dajesz mute i masz wyjebongo.

Opublikowano

Trochę beka z ludzi, którzy mutują wszystkich. Nie po to odpalam mmo, żeby grać samemu.

Szkoda, że tak banują za wszystko. Ktoś ci zwyzywa matkę w internecie, no lol i co z tego. Te interakcje są najlepsze w tej grze, a raczej kiedyś były.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Trochę beka z ludzi, którzy mutują wszystkich. Nie po to odpalam mmo, żeby grać samemu.

Szkoda, że tak banują za wszystko. Ktoś ci zwyzywa matkę w internecie, no lol i co z tego. Te interakcje są najlepsze w tej grze, a raczej kiedyś były.

Nie wiem, co by Ciebie jeszcze satysfakcjonowało w takim razie, skoro wjazdy na Ciebie, Twoją rodzinę itd, etc. Ci odpowiadają.

Masz rację, ja ludzi nie mutuję, bo nie wiem jak bardzo zaczęli flame'ować potem, po grze najzwyczajniej reportuje, po czym po kilku godzinach wyskakuje, że gracz został zbanowany. Właśnie takie 'interakcje' niszczą tę grę.

Te interakcje są najlepsze w tej grze, a raczej kiedyś były.

Summa Summarum, nie masz racji, a przynajmniej ja się z Tobą nie zgodzę, no ale cóż, każdy ma prawo do własnego zdania. 

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Community w tej grze dawno zeszło na psy. Nie wiem jak Wy, ale kiedyś nie spotykałem się z taką ogromną falą hejtu jak teraz. A żeby się nie denerwować po prostu nie gram :D

Opublikowano

XDDDDDDDDD typ dobrzę napisał i wish you cancer - życzę ci raka,

skończ gimnazjum bo ci coś nie pykło chciałbym = i'd like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...