Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wrócić?

Grozmuleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,kilka dobrych lat temu grałem w NosTale. Chciałem wrócić ,ze względu na stare znajomości,lecz doszły mnie słuchy,że nie opłaca się,mało ludzi na nowych/starych serwerach,trudno dogonić topkę ( bez wydawania zł), i ,że gra się psuje po przejęciu przez GF. Niby LoD jest 2 razy dzienne, ale że też lipa.Tak więc jak Wy, drodzy gracze doradzacie ? Powrócić czy dać sobie spokój i zacząć gre w inne anime-gierki ? Jak tak to wybór i tak nie jest za duży :)

Opublikowano

Ja polecam zacząć grę na nostale niemieckim na pierwszym serwerze.Jest dużo ludzi i o wiele mniejsze ceny niż na polskim,lod jest od 13 do 22 codziennie.

Opublikowano

Właśnie  też doszły mnie słuchy,że na serwerze niemieckim jest dużo więcej osób niż na polskim a nawet na uk ( czyżby imigranci haha ).

Jednak bardziej chodzi mi o Polski serwer, nie mam zamiaru męczyć się z niemieckim językiem,a po angielsku się możemy nie dogadać :)

@Panie UP

Czyżby to sygnaturka z NGNL ? :)

Opublikowano

No ba, shiro is love shiro is life :D

Szczerze to na PLu też gra dużo osób i teraz się dobrze gra, chociaż jest kilka osób które trochę niszczą przyjemność z gry wyzywając cię na niższych bb, ale ogólnie to jest spoko, cenny wyższe niż na DE i niestety najgorsze jest chyba to, że do fam cię nie przyjmą bez wk (jeżeli grasz łukiem), nawet jakieś shitty famki wymagają sp światła a i tak nie ubijają jedno spota ._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...