Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygląda ban za cheaty?

JojQpasha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Nie wiem czy w dobrym miejscu umieściłem ten post więc z gury odrazu przepraszam.)

Chciałbym wyprubowac hacki na moim starym koncie cs:go ale mam tam ruwineż inne gry na których mi zalerzy. Nie będe chciał korzystac z marketu na tym koncie itd. tylko od czasu do czasu wszedłbym na nie i pograł w inną gre. Oczywiście singleplayer bo na multi też mi nie zalerzy ale boję sie ,że ban ogarnie całe konto i nawet nie będe sie mógł zalogowac. To jak wygląda ten ban? Z góry dzieki.

PS: Jakby ktoś mógł niech poda jakieś heaty do cs

Opublikowano

Bana dostaniesz tylko na cs:go, w resztę gier będziesz mógł grać.

Masz tu stronę z cheatami: c s h a c k e d . p l (usuń spacje)

Nie radzę tobie cheatować, bo dostaniesz bana i będzie płacz i żulenie od mamy kolejnego hajsu na csa

76561197963952284.png

Opublikowano

Akurat mam 2 konto z cs i mam na nim tyle skinow ze na nim napewno zadengo cheata nie urzyje ale tego mi ani troche nie rzal szczegulnie ze co hfile ktos mi go kradnie a po mies. odzyskuje.

Opublikowano

Akurat mam 2 konto z cs i mam na nim tyle skinow ze na nim napewno zadengo cheata nie urzyje ale tego mi ani troche nie rzal szczegulnie ze co hfile ktos mi go kradnie a po mies. odzyskuje.

Nie świruj pawiana z tymi skinami.

Kup pierw sobie słownik, a potem zacznij grać w cs'a, bo oczy bolą.. A co do bana, to dostaniesz tylko bana na cs:go. W inne gry będziesz mógł grać. U góry pojawi się żółte okienko z napisem VAC BAN.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...