Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile +/- osób gra w CF ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najwięcej było i będzie na Chińskiej.

Ale z tych do naszej dyspozycji (czyt. bez bawienia się i lagów) to opłaca się zagrać w NA. Mało jest już polaków, ogólnie europejczyków, ale na wersji EU gra masa dzieci i hakerów :)

banner.jpg

Opublikowano

­Nie ma globalnej wersji, Crossfire ma wersje na dane regiony(Europa, Ameryka, Brazylia itp). Ty jako nowy gracz możesz zagrać tylko na Europejskiej, bo na US już nie można robić kont, chyba że masz konto sprzed paru lat to będziesz mógł grać tam normalnie. Co do osób to myślę, że całkiem sporo w to gra. W Chinach Crossfire jest najpopularniejszą grą online, natomiast u Nas też się jej powodzi i graczy jest całkiem dużo.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jestem nowym graczem. Nie mam aktualnie w co grać, więc pomyślałem sobie o CF. Aktualnie gram jeszcze e CS 1.6, a wcześniej w Combat Arms.

To dla takiego nowego gracza na jakim rejonie najlepiej grać ?

@Edit

Wiem, że zależy to od dysk i internetu, ale mniej więcej ile się pobiera i instaluje CF ? Długo, krótko ?

Opublikowano

­No graj na EU bo gdzie indziej nie pograsz, a prywatnych serwerów z góry nie polecam bo tam nie ma w ogóle frajdy z grania. Co do pobierania to tak z 1,5 GB będzie się musiało pobrać(zależy czy jeszcze jakieś updaty nie wejdą z Clienta gry), a co do instalacji to trwa ona krótko. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...