Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik do Kennena

Gość Kinga Duda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czegoś jest lolking co nie? Wejdz tam wpisz kennen w guides i masz. Poradniki wysokiego poziomu po angielsku

Widziałem już wszystko na lolkingu. Wysokiego poziomu? 3-4 proadniki są od silverów.

Poprosze aby się tutaj wypowiadały osoby które się znają.

­

Opublikowano

nwm czy jeszcze ważne  challenger xD da ci tipsy xD :

Kennen jest teraz brany głównie na top lane spowodowane jest to bosstami oraz nowymi itemami dla nowych postaci typu mid ale do rzeczy counter pick na :

- renekton 

- darius 

- olaf 

- kata 

- akali 

dla hejtów to z własnego doświadczenia nie podradników

jak narazie spotkałem sie z oporem ze strony :

- Ryze

- Diana

- Irelcia

Co ja cie no moge jeszcze napisać Kingo poczebujesz op pro elo builda pisz pw bo tego nie podam bronzy zgapio xD

Opublikowano

nwm czy jeszcze ważne  challenger xD da ci tipsy xD :

Kennen jest teraz brany głównie na top lane spowodowane jest to bosstami oraz nowymi itemami dla nowych postaci typu mid ale do rzeczy counter pick na :

- renekton 

- darius 

- olaf 

- kata 

- akali 

dla hejtów to z własnego doświadczenia nie podradników

jak narazie spotkałem sie z oporem ze strony :

- Ryze

- Diana

- Irelcia

Co ja cie no moge jeszcze napisać Kingo poczebujesz op pro elo builda pisz pw bo tego nie podam bronzy zgapio xD

Oglądałem IreliaCarriesU i grał własnei na kennena i nic nie mógł zrobić, jak tylko chciał wbić to insta stun i stracił połowę hp a zadał z 50. 

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKinga Duda mówimy tu o odosobnionych przypadkach nie o całokształcie to tak jak by powiedzieć ze scarra wygrał mida na diane ( najlepsza kata na świecie ) a prawda taka że przeciętna kata nie ma szans z dianą ^^

Opublikowano

przeciez ogarniety kennen robi irelie jak chce, wystarczy najzwyklejszy harras z q i w 

irelia ma szanse jak pojdzie all in i tyle, przy czym kennen moze odpalic ulta, zhonye, a pozniej i tak spieprzyc

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...