Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest na to plugin? Wchodzenie w kompas i wybieranie trybu.

_Zgredek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś jaki jest plugin na serwery ? takie jak na jjj? Wchodzi się na przykład w kompas i się wybiera Creative SkyBlock itp itd 

Wie ktos jaki to plugin?

Za duża ta sygnaturka /Makin

Opublikowano

Dzięki a mógłbyś podać więcej tych Pluginów ? trochę więcej jak na Mc survi np teleportacja  przez portal ,  Kompas się wybiera wszystkie serwery 

A Wiesz może jak zrobić te nowe serwery może link'a byś dał na zrobienie tego na przykład na youtube i jaką potrzeba wersje do tego 1.8? 1.7.2 1.5.2 <------------ a akurat to się nie sprzyda 

Jest to LobbyCompass, oczywiście jest Ci do tego potrzebny BungeeCord.

Dzięki a mógłbyś podać więcej tych Pluginów ? trochę więcej jak na Mc survi np teleportacja  przez portal ,  Kompas się wybiera wszystkie serwery 

A Wiesz może jak zrobić te nowe serwery może link'a byś dał na zrobienie tego na przykład na youtube i jaką potrzeba wersje do tego 1.8? 1.7.2 1.5.2 <------------ a akurat to się nie sprzyda 

­

Tylko Biedronka Nie Ma Ogonka (mp3cut.net).mp3

Opublikowano

BungeePortals - teleportacja przez portal, a kompas jak wspomniałem: LobbyCompass. Co do serwerów: musisz kupić na hostingu serwer Bungee, lobby oraz ten głowny np. Survival. Bungee łączy lobby tam gdzie wybierasz serwery, z serwerem głownym, lub innymi. Wersje jaką chcesz.

Opublikowano

@ref 

I MUzYCZKA :D

BungeePortals - teleportacja przez portal, a kompas jak wspomniałem: LobbyCompass. Co do serwerów: musisz kupić na hostingu serwer Bungee, lobby oraz ten głowny np. Survival. Bungee łączy lobby tam gdzie wybierasz serwery, z serwerem głownym, lub innymi. Wersje jaką chcesz.

a tak mniej więcej ile kosztuje ? ten serwer ;d bo potrzebuje na takie wszystkie serwery SkyBlock Creative SkyWars Zobmie DayZ itp itd 

Potrzebuje bo z kolegą będę zakładał :) I mógłbyś podać najwięcej pluginów tak z 30/40 czy coś takiego xD PermissionSEX znam xD:)

A i jeszcze że na przykład gracze nie mają rangi ale mają Permisjie czy możesz też podać plugina ? :D

i jaką polecasz nazwę serwera? ;d

Podaj oficjąlną stronę czy to jest ta strona ? http://maxcraft.pl/games/25bungeecord.html

­

Tylko Biedronka Nie Ma Ogonka (mp3cut.net).mp3

Opublikowano

Ok a jak nie mam gg ? ;d 

­

Pisz na gg: 54728078

Pisz na Skype "Ner Minecraft"  i mógłbyś ze mną zrobić ten serwer ? :D

@ref

Ref@

@ref

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Można to ustawić też za pomocą ChestCommands.

Można ustawić, jakim itemkiem otwiera się gui, i jaka komenda jest wywoływana po kliknięciu na item.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Można to ustawić też za pomocą ChestCommands.

Można ustawić, jakim itemkiem otwiera się gui, i jaka komenda jest wywoływana po kliknięciu na item.

Dobrze Dobrze Wiem jaki to plugin ale Jakie Komendy ?

• 4 lata później...
Opublikowano

Pokazuje mi błąd:

Could not pass event InventoryClickEvent to LobbyCompass v1.3
org.bukkit.event.EventException: null

Opublikowano
8 godzin temu, Tyamienk_POL napisał:

Pokazuje mi błąd:

Could not pass event InventoryClickEvent to LobbyCompass v1.3
org.bukkit.event.EventException: null

Zobacz z którego roku jest temat.

Polecam użyc ServerSelectorX

https://www.spigotmc.org/resources/serverselectorx-premium.63855/

https://www.spigotmc.org/resources/serverselectorx-free.32853/

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...