Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] >, qnrd qń

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

piszę w sprawie niesłusznego bana na moim koncie.

Otóż dwa razy zdarzyły się incydenty, iż albo logowanie przez serwis społecznościowy Facebook było popsute <czekałem 2 miesiące>, lub mi się coś stało z logowaniem i także było coś nie tak, co uniemożliwiało mi wejście na moje konto.

Kontaktowałem się z administratorami wiele razy, lecz dzisiaj, tak dzisiaj nastał ten dzień, kiedy moje próby odzyskania konta przyniosły jakieś rezultaty, skontaktowałem się z Panem Lordem_Makinem, to On, właśnie On pomógł mi odzyskać konto, po łącznych pięciu miesiącach czekania. To On pokierował mnie na właściwą drogę. 

Założyłem konto qnrd qń, będąc pewny, że już nigdy nie odzyskam konta, lecz los płata różne figle i zdarzyło się to, na co wszystkie moje nadzieje wygasły. 

Moje konto zostało odłączone od Facebooka. Złożyłem swoje podanie na redaktora, nacieszyłem się odzyskanym kontem parę godzin i zostałem zbanowany.

Dlaczego mnie tak ranicie? Czekałem tyle na to konto, wygrywałem wszelakie konkursy, aby zdobyć liczne wyróżnienia, a Wy banujecie mnie od tak.

Gdyby  Pan Lord_Makin uznał, iż posiadam bezprawne multikonta, dawno by mnie już zbanował.

Z wielkimi wyrazami szacunku,

>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...