Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS i myszką

didi111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z fps oraz z myszka poniewaz : od 2 dni gdy odpalam wr myszka pływa ( nie jest plynna ) i nie wiem co zrobic szukalem pytalem wszedzie ale nikt nie wie. jest to laptop ma tydzien i sprawdzalem temp itp i jest ok. wiec oco moze chodzic ?

Opublikowano

wlacz na najlepsza wydajnosc.

Btw. myska przewodowa czy bez przewdowa i jaki lapek?

Myszka jest opozniona? Jezeli tak to w opchajc gry jest cos takiego jak mouse smoothens. Zmien to na 0

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Człowieku chodź byś się za przeproszeniem "zesrał" to i tak nic nie zrobisz Procek 4x 3.4 4GB Ramu Geil Dual Channel Radeon HD 7790 Net 30MB WaRock powinien śmigać a co robi ?? Ścina laguje a na 16 zapomnij stary robiłem wszystko od reinstali systemu zmiany systemu zmiany wyglądu skórek windowsa ustawianie priorytetów wyłączenie aero nic na niego nie reaguje po prostu ten silnik jest zjebany i dopóki tego nie zrobią nie pogramy.

Opublikowano

Człowieku chodź byś się za przeproszeniem "zesrał" to i tak nic nie zrobisz Procek 4x 3.4 4GB Ramu Geil Dual Channel Radeon HD 7790 Net 30MB WaRock powinien śmigać a co robi ?? Ścina laguje a na 16 zapomnij stary robiłem wszystko od reinstali systemu zmiany systemu zmiany wyglądu skórek windowsa ustawianie priorytetów wyłączenie aero nic na niego nie reaguje po prostu ten silnik jest zjebany i dopóki tego nie zrobią nie pogramy.

Szczerze wątpię, aby panowie z Dream Execution mieli w planach jakąkolwiek optymalizację i poprawki Jindo Engine. -.-

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...