Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto WOJ 45lvl WETAR i SURA 202lvl Laneris s2 z EQ

hubirts1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto 45lvl Wojownik na WETARZE i konto Sura 220lvl na Laneris s2 oczywiście obie postacie z EQ
Metoda kontaktu: GG: 23887015 lub przez PW
Opis rzeczy: Mam do sprzedania 2 konta. Wojownik Body 45lvl z EQ na WETARZE i Sura WP 202lvl na Laneris s2.

Wojownik Body 45lvl Wetar:
Większość umieściłem na screenie który znajduje się niżej, ale dodatkowo na koncie jest jeszcze druga postać na której znajduje się 18kk yangów więc ogólnie na koncie jest ponad 190kk. Jeśli chodzi o misje to konto stało trochę nieużywane, więc nowsze misje na pewno nie są wykonane, a biolog stoi na ząbkach orka (oddanych 5 sztuk).
Sura WP 220lvl Laneris s2:
Sura jest teraz już wykokszona, posiada perfekt EQ na 220lvl, pet pod expa i PVP, pełno lizaków i pierścieni po 100 sztuk każdej runy, broń do expa na 215lvl, kostium ZOMBIE DO PVP i kostium świąteczny do expa, bronie do PVP dla Sury WP jak i dla BM czyli 4 sztuki broni do pvp na 220lvl! Misje wszystkie wykonane.

Oczywiście screeny sury tutaj są przedawnione, chętnych zapraszam na GG pokaze całe EQ którego jest całkiem sporo! 
No i ewentualnie mogę dorzucić konto z dropkami - 64lvl do V2 i 141lvl na Mape Chwały do bicia metków i dropienia Antidotum. 
Oczekiwana/oferowana cena: Konto na Lanerisie - 80zł Przelew, Konto na PLu - 50zł Przelew lub PSC
Zdjęcia/inne informacje:

post-231444-0-14239200-1451431237_thumb.jpg

post-231444-0-42903400-1451431246_thumb.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...