Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwania programisty.

Gość >

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie,
bez zbędnych opisów przejdę do konkretów, poszukuję osób na powstający serwer minigames. Mało jest dobrych serwerów w Polsce, a większa część jest przesiąknięta pay2win, nie obawiajcie się, nie chce wyłączyć żadnych dochodów na moim serwerze.

Kilka informacji dla zainteresowanych:
1. Dysponuję póki co małym budżetem, dlatego nie mogę oferować xx za wykonanie projektu, bardziej liczę na to, że osoba, która się zadeklaruje i pomoże nam stanie się jego współtwórcą.
2. Programista, który się zgłosi nie musi mieć wykształcenia w tym kierunku, dla mnie liczy się tylko efekt.
3. Jest to, jak już wyżej wspominałem, projekt zaplanowany za kilka dobrych miesięcy, więc nie zależy nam na szybkości, jednak chcę mieć pewność, że ewentualny kandydat będzie sumienny i nie opuści mnie w połowie pracy. 
4. W projekcie bierze udział bardzo dobry budowniczy zza oceanu, więc budowle będą na poziomie. http://www.planetminecraft.com/member/glowfisch/5.
5. Posiadam dwóch dobrych programistów, którzy są na studiach w tym kierunku, więc wszystkie wtyczki będą działały bez zastrzeżeń, lecz każda pomoc się przyda, więc jeżeli chciałbyś się czegoś nauczyć, pomóc, zapraszam!

Wszystkich chętnych proszę o pisanie w tym temacie oraz na maila: [email protected]
Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...