Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utrata rangi a potem jej znaczny spadek

lengom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!
Miałem ostatnio małą przerwę od cs'a i zdążyła mi przez ten czas zaniknąć ranga. Z taką sytuacją spotkałem się kilka razy i zawsze po wygraniu 1 meczu ranga powracała. Dzisiaj było inaczej, gdy wygrałem turniej okazało się że otrzymałem ragę gold nova 4, gdy dotychczas (przed zaniknięciem) był to szeryf (DMG). Czy to wina jakiejś aktualizacji ? Czy to zwykły błąd? Proszę o pomoc.

Opublikowano

Ja też mam taki problem. Miałem podwójnego kałacha, a teraz G4 ;/ I najgorsze jest że już 2 razy awansowałem do kałacha, tam 2 razy przegrałem i znowu G4 ;(

Opublikowano

Ja też mam taki problem. Miałem podwójnego kałacha, a teraz G4 ;/ I najgorsze jest że już 2 razy awansowałem do kałacha, tam 2 razy przegrałem i znowu G4 ;(

Stary napewno po 2 przegranych spadłeś aż o dwie rangi, to jest nie możliwe. Jak ja widzę jak ludzie piszą, że wygrali 5 pod rząd i zamiast awansu mieli spadek, to jest niemożliwe. 

A co do tematu, to poprostu zmienili trochę system rang.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...