Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deadeye dyskusja

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ciekawa koncepcja, osobiście jestem pod wrażeniem dbałości o szczegóły ciekawi mnie to  ignorowanie pancerza za każdy dodatkowy procent szybkości ataku, nie wiem czy nie byłby zbyt silny w późniejszej fazie gry ale jego znaczącą wadą byłaby szybkość ataku wiec to sie wyrównuje. Czy przedmioty posiadające bonus na szybkość ataku, mogłyby to zrównoważyć?  W dodatku ten zwiększony zasięg ataku z q.

To byłby dzungler, prawda?

Opublikowano

Bardzo mi się podoba jego koncept, aczkolwiek nie wiem czy rito wypuści kolejnego junglera. Fajny sposób na interakcję i dobre mechanizmy z krzakami. Szykuje się spoko champion i oby nie był przegięty. Mogliby się w sumie zająć bardziej balansem gry i przestać ją ułatwiać w nieskończoność zamiast dawać masę championów.

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

Bardzo mi się podoba jego koncept, aczkolwiek nie wiem czy rito wypuści kolejnego junglera. Fajny sposób na interakcję i dobre mechanizmy z krzakami. Szykuje się spoko champion i oby nie był przegięty. Mogliby się w sumie zająć bardziej balansem gry i przestać ją ułatwiać w nieskończoność zamiast dawać masę championów.

>B.

To nie jest jeszcze oficjalne, Riot zapewne i tak wprowadzi milion swoich zmian, po czym postać będzie miała jedynie pomysł zaczerpnięty od gracza, ale nic poza tym.

Opublikowano

To nie jest jeszcze oficjalne, Riot zapewne i tak wprowadzi milion swoich zmian, po czym postać będzie miała jedynie pomysł zaczerpnięty od gracza, ale nic poza tym.

Zdaje sobie z tego sprawę, ale sam koncept mi się podoba. Koleś który to pisał zadbał o szczegóły całkiem nieźle, ale skoro teoretycznie wzięliby od niego koncepcje to coś możemy z tego zobaczyć w grze.

>B.

fiR919k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...