Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Używanie MK Jogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mogę dostać bana za używanie mk jogo tylko do skinów "?

Jest bardzo mała szansa na otrzymanie blokady, kiedy używasz TYLKO skinow.

Opublikowano

co ty gadasz za głupoty szeroka rzesza moich znajomych gra na owym programie nikt nigdy nie dostał bana. Prosze cie jeżeli nie znasz sie nie wypowiadaj się na sprawy o których nie masz zielonego pojęcia.

Opublikowano

co ty gadasz za głupoty szeroka rzesza moich znajomych gra na owym programie nikt nigdy nie dostał bana. Prosze cie jeżeli nie znasz sie nie wypowiadaj się na sprawy o których nie masz zielonego pojęcia.

W tym momencie sugerujesz, że mk jogo niejest banowany, choć jest
otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Bana nie dostałem, ale dostałem ostrzeżenie na mejla że używam nielegalnego oprogramowania podczas grania.

Nie używam żadnych boli więc pewnie za to.

Nie ma.png

Opublikowano

Zgodnie z najnowszymi informacjami ( tak wiem, śmiesznie brzmi ), to Riot Games postanowiło blokować wszystkie programy trzecie, włącznie z MK JOGO.

Opublikowano

Mówi to osoba, która pierdzieli farmazony... wyjdz i wróć jak będziesz z pewnego zródła doinformowany.... Mkjogo jest banowalne....., więc pls ban leci permik jak za każdy inny program trzeci

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jest możliwość zbanowania za Mk jogo ale strasznie mała ja grałem i nadal gram na Mk jogo przez 3 lata i nie dostałem w ogóle żadnej wiadomości ze używam nie dozwolonych programów na emaila jak się wyłączy timery i jedynie odpalasz skiny to cie nie zbanuja. Zaraz ktoś mnie będzie hejtował ze ch.. wiem a streamerzy co używają customowych skinow lub map proszę was.... Nie pieprzcie głupot jak nie wiecie Riot nawet nie ma programu aby odrazu sprawdził ze masz custom skina...

Opublikowano

MK Jogo jest banowalne, jest detected. Za pierwszym razem dostajesz warna na maila, potem banik. Jeżeli chcesz TYLKO korzystać ze skinów to polecam EloBuddy z addonem Skins+ lub podobnym. EB jest undetected, a skoro nie będziesz grał na skryptach pod champy to raczej nic się nie stanie :)

To już lepiej używać MK-Jogo niż EloBuddy, ponieważ to wciąż program za który bany nakładane są natychmiastowo, a za MK dostaje się najpierw ostrzeżenie.

Opublikowano

To już lepiej używać MK-Jogo niż EloBuddy, ponieważ to wciąż program za który bany nakładane są natychmiastowo, a za MK dostaje się najpierw ostrzeżenie.

A kto Ci udowodni że jedziesz na EloBuddy? Przecież inject jest niewykrywalny. Orbwalker? Jets z tego co wiem addon, który go wyłącza. Więc jeżeli będziesz miał wyłączony orb, tylko addon na Skiny to nie grozi Ci w zasadzie nic...

Opublikowano

A kto Ci udowodni że jedziesz na EloBuddy? Przecież inject jest niewykrywalny. Orbwalker? Jets z tego co wiem addon, który go wyłącza. Więc jeżeli będziesz miał wyłączony orb, tylko addon na Skiny to nie grozi Ci w zasadzie nic...

Wciąż EB injectuje się w proces LoL'a, co powoduje, że prędzej czy później będzie ono wykrywalne. Nie dostałem jeszcze nawet ostrzeżenia za MK-Jogo, a gram na nim już naprawdę długo przy samych włączonych skinach, więc szansa na bana jest znikoma.

Opublikowano

Wciąż EB injectuje się w proces LoL'a, co powoduje, że prędzej czy później będzie ono wykrywalne. Nie dostałem jeszcze nawet ostrzeżenia za MK-Jogo, a gram na nim już naprawdę długo przy samych włączonych skinach, więc szansa na bana jest znikoma.

XDDDDD to nie jest LikSzarp gdzie biedny niemiec kodzi na pałę. Naprawdę, finn jest mądrzejszy od jewduski a z tego co wiem z wykrywalnością pomaga mu BROLY i reszta uzdolnionej ekipy z nulled także

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...