Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Czy z modem, który dałem w temacie będę mógł pograć naAti Radeon HD 2600 Pro?

haker6120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam pytanie otóż ostatnio zagłębiłem się w sieci aby odpalić GTA V na moim staruszku komunijnym i znalazłem coś takiego https://www.gta5-mods.com/misc/hd-low-end Moje pytanie brzmi czy dałbym radę pograć sobie w GTA na mojej specyfikacji z tym modem.Bez tego moda GTA V mogę włączyć bez problemu tylko po jakichś 5/10 minutach gry, zaczynają się straszne lagi, aktualnie nie mam zainstalowanego GTA więc nie mogę sprawdzić i nie wiem czy opłaci mi się instalować.Moja specyfikacja:

Płyta główna - Gigabyte P35 - DS3R

Pamięć RAM - 5GB RAM (2x2GB oraz 2x512) DDR2

Procesor - Intel core 2 duo e7500

Karta Graficzna - Ati Radeon HD 2600 Pro (256MB)

Opublikowano

Nikt na tym forum nie jest jasnowidzem, komputer masz dosyć słaby, i o ile ram i procesor może dałby jeszcze radę, to z tą grafiką w pełni rozumiem dlaczego gra się zacina :D Jeżeli bez moda jesteś w stanie w miarę grać, to powinieneś spróbować zainstalować moda i zobaczyć czy Ci się komfort gry poprawi.

who cares?

Opublikowano

Szczerze mówiąc bardzo wątpię żeby Ci to aż tak bardzo pomogło. Moim zdaniem strata czasu ale jeżeli Ci się nudzi to spróbuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...