Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiększenie ms - czy to możliwe?

BoskiHenio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie kochani, mam pytanie zawarte w tytule tematu.
Mam następujący problem. Posiadam internet radiowy niby 2mb, z routera mam kabel do pc, reszta wszystko idzie na wifi. Gdy "pińćset" tabletów połaczy sie z wifi, do tego laptopy i telefony jednocześnie mój ping w grze jest duży- do 300ms.
Mam zatem pytanie do Was, wykluczając zabójstwo rodziny, zmiane internetu, wyrzucenie routera, zmiane dostawcy- czy jest możliwość zwiększyć wydajność łącza? 
Jedyne metody o których mi wiadomo to zmiana wartości dupleksów i programy typu wtf.

Za każdą rade, nawet tą mniej przydatną podziekuje w postaci lajka.

Danke shön!

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Oprócz zmniejszenia zużycia internetu poprzez odłączenie innych urządzeń do niego podłączonych oraz wyłączenie wszelkich programów, które powodują te spadki, to niestety innego sposobu na to nie ma.

Opublikowano

Witajcie kochani, mam pytanie zawarte w tytule tematu.

Mam następujący problem. Posiadam internet radiowy niby 2mb, z routera mam kabel do pc, reszta wszystko idzie na wifi. Gdy "pińćset" tabletów połaczy sie z wifi, do tego laptopy i telefony jednocześnie mój ping w grze jest duży- do 300ms.

Mam zatem pytanie do Was, wykluczając zabójstwo rodziny, zmiane internetu, wyrzucenie routera, zmiane dostawcy- czy jest możliwość zwiększyć wydajność łącza? 

Jedyne metody o których mi wiadomo to zmiana wartości dupleksów i programy typu wtf.

Za każdą rade, nawet tą mniej przydatną podziekuje w postaci lajka.

Danke shön!

Wez sobie kup pakiet internetowy i udostepnij sobie z telefonu. LOL za duzo nie pobiera.

BTW, co to za propagowanie szkopskiego jezyka? jestesmy w Polsce.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

Możesz(w routerze) ograniczyć prędkość internetu dla innych urządzeń, a sobie zostawić więcej.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...