Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Helpera na serwer Minecraft o trybie Survival.

Gigoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Poszukuje Helpera na serwer minecraft, który w najbliższym czasie zostanie otwarty .

Co oferuje:

Miłą atmosfere

Serwer TS3

Humor :D

* Dużą ilość graczy ( mamy kilka reklam więc na pewno sie przyjmie )

Czego oczekuje:

* Humoru

* +13 lat

* Zainteresowania

* Ogarniania ( najlepiej gdyby był ktoś kto był już gdzieś adminem lub helperem )

* Interesowania się serwerem . ( Chodzi i o to żeby nie było tak że dam helpera a helper wejdzie sobie  raz na 3 dni ... Minimum 2 godziny dziennie )

Z mojej strony to na tyle . Zainteresowanych prosze o przedstawienie się w komentarzu , napisanie coś o sobie . Wybiore sobie kilka osób pisząc na PW . 

Pozdrawiam .

Opublikowano

* Humoru: Posiadam go :D

* +13 lat: 13, może być ?

* Zainteresowania: Interesuję się piłką nożną oraz komputerem. Lubie bawić się i odkrywać różne nowe ciekawostki.

* Ogarniania: Ogarniam komendy na 8/10. Mam duży staż w tworzeniu serwerach i adminowaniu.

* Interesowania się serwerem: będę spędzać nawet i 4 godziny.

Opublikowano

Raczaj posiadam humor czasem nawet nadmiar :P

Mam 15 lat

Byłem adminem na paru serwerach i miałem własny ale dosyć dawno temu musiałbym sb wszystko przypomnieć

Interesuję się Graniem :P, komputerami i informatyką xD

Jeżeli nic nie wyskoczyy mogę siedzieć na serwerze : w tygodniu od godziny wzwyż, a w weekendy święta itp po min. 2 godz.

:)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...