Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V PS4 - Czy to jest też Online? Muszę coś płacić?

TraV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem ostatnio ps4 i gre GTA V , chciałem jednak pograć przez online z innymi graczami.

I teraz się nasuwa pytanie. Wydając 260 zł za grę muszę jeszcze opłacać jakiś pier***ony abonament żeby zagrać?

Na pudełku pisze że zawiera Online a nie że musze za niego jeszcze płacić.... w p!zd3 jak bym wiedział to bym nie kupował tego gówna....

Opublikowano

jaki prolog? Jak go uruchomić? Po włączeniu w grze opcji online wyskakuje mi  ze żeby grać musze miec PlayStation Plus co wiąże się z abonamentem ;/

Dodam iż w opcji Gra jako pierwsza misja to właśnie "Prolog" który mam ukończony w 100% na złoto

Opublikowano

Tryb Online do GTA 5 od zawsze był darmowy i raczej nigdy się to nie zmieni, zwłaszcza, że firma Rockstar udostępnia DLC do trybu online za darmo. Jedyne co musisz wiedzieć to to, że na PS4 nie można grać w gry multiplayer nie mając zakupionej usługi Playstation Plus, co oznacza, że samo GTA nie jest niczemu winne, a platforma, na którą kupiłeś tą grę.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Tryb Online do GTA 5 od zawsze był darmowy i raczej nigdy się to nie zmieni, zwłaszcza, że firma Rockstar udostępnia DLC do trybu online za darmo. Jedyne co musisz wiedzieć to to, że na PS4 nie można grać w gry multiplayer nie mając zakupionej usługi Playstation Plus.

Czyli tak jak mówiłem... musze płacić co miesiąc żeby zagrać ! Ja PIER.... na H.. mi to GTA i to PS !!! Szkoda kasy było...

Jak bym wiedzial to bym nigdy tego gówna nie kupił

Opublikowano

Czyli tak jak mówiłem... musze płacić co miesiąc żeby zagrać ! Ja PIER.... na H.. mi to GTA i to PS !!! Szkoda kasy było...

Jak bym wiedzial to bym nigdy tego gówna nie kupił

Abonament nie jest drogi (160 złotych - 1 rok). Ponad to dostajesz co miesiąc 2 gry.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Abonament nie jest drogi (160 złotych - 1 rok). Ponad to dostajesz co miesiąc 2 gry.

Tak czy inaczej trzeba coś płacić, według mnie to robienie klienta w h*ja bo na opakowaniu GTA V na ps4 pisze że posiada trym Online a skoro i tak nie można zagrać tylko płacić to powinni napisać że nie posiada tylko jest możliwa gra za opłatą...

Ale ok wszystko wiem ;) Można zamknąć temacik !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...