Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlueScreen na serwerze Metin2Legend

DyRoXCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na serwerze Metin2Legend i mam problem poniewarz  mam zaktualizowane sterowniki na najnowsze mam najnowsze wersje Directa, C++, .Net Framework oraz robiłem trik z konsolą CMD (bcdedit /set increaseuserva 2800) mam wszystko w najlepszym porządku. Na czym polega problem?? wchodzę na LO lub mapy do expienia od 90 levela do 200 levela i po jakiejś 1-2 minutach cały ekran przechodzi w odcienie fioletowe jest normalny obraz ale poprzecinany fioletowymi paskami następnie po 1-2 minutach pojawia się Blue Screen i sprawdzanie dysków... Odrazu zaznaczam że klijęt nie jest modyfikowany w żaden sposób :v Skanowałem komputer combo fix'em, avastem i wszelkimi antywirusami i 0 wirusów. Zaznaczam że przed wczoraj tego nie było dopiero po tym jak zaktualizowałem klijęta i założyłem gildie. Wtedy zaczeły się te problemy. 

c50f297fe1f15.png

Opublikowano

"Hobby:Skrypty, Java Script, Informatyka i inne "

I nie znasz się ?

Moim zdaniem coś się dzieje z pamięcią graficzną, lub kablem od monitora, nie wiem szczerze bo pisze na samym początku gdy wywala blue-screena wiec nie jestem w stanie ci dokładnie powiedzieć, w takim przypadkach, musisz testować co ci może wywalić bluescreen i dawać na to jak największe obciążenie wtedy będziesz wiedział po czym leży problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...