Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak ustawić niewidoczność ikonki obok nicku TS3 [Większe rozmiary]

Er3oR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem :_;

Odnoszę się do Was z moim małym problemem. Otóż postanowiłem wprowadzić na swojego teamspeaka system rang CS:GO na zasadzie plakietek jak miałem na moich poprzednich serwerach, aczkolwiek wyleciało mi z głowy jak uniewidocznić tą plakietke koło nicku. Dam przykład :)

Na starym teamspeaku:

http://scr.hu/1cag/3vo0c

Teraz:

Proszę o pomoc. 

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano
Wystarczy wrzucić ikonę 48x48 na serwer za pomocą scp bądź yatqki i normalnie się wczystuje na serwer:) ot cała magia 

ścieszka do scp-> /home/ts3server/files/virtualserver_1/internal/icons  i wrzucasz icone w formacie jpeg lub png

O ile o to chodzi :).

Opublikowano

Widziałeś screena z teraz? Wszystko jest wgrane tylko koło nicku pokazuje taki paseczek (masz zaznaczone kółkiem) a na tym pierwszym screenie ze starego ts nie ma tego paseczka :)

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Wcześniejszych wersjach serwera tego nie było widac a teraz Tramspwak wprowadził , ze wszystkie ikonki z rozmiarem 16x16 są widoczne.

Znajdź dział z ikonkami i tam znajdziesz w 16x16

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Opublikowano

"Buy cracked license" - ktoś tu czegoś nie zamazał :v

Tak jak wspomniał @dopobraniapotrz , we wcześniejszych wersjach podczas wstawiania 32, 64 nie pojawiała się ta miniaturowa ikonka. Niestety po ostatnich aktualizacjach się pojawia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...