Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyszukiwaniem gier

VeQ!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Zakupiłem wczoraj na platformie Steam cs-a. Otóż na starcie pojawiły się dość niepokojące problemy. Po szukaniu meczu przez około 3 minuty nic nie wyszykuje i wyskakuje powiadomienie że muszę zmienić ustawienie pingu na serverach na większe. Gdy to zrobiłem nadal nici i wielka kaszana. W konsoli wyskakuje mi pełno błędów które będą pokazane na zdjęciu. Próbowałem rożnych metod. Wstawiałem innego configi, odinstalowywałem cs-a, odinstalowywałem Steam, sprawdzałem również spójność plików i nadal nic. Bardzo proszę o pomoc ja już rozkładam ręce w tej sytuacji po dzisiejszej nocce próbując to naprawić. Jeśli ktoś pomoże czeka nagroda psc. Z góry dziękuje.

post-1466682-0-35674700-1451406411_thumb.png

post-1466682-0-83834200-1451406415_thumb.png

Opublikowano

Cześć !

Twój problem jest prosty. Po prostu masz niespójność plików gry. Jak to naprawić zapytasz ? Bardzo prosto ! A więc postępuj w następujących krokach :

- Wchodzisz w bibliotekę oraz wybierasz Counter-Strike : Global Offensive.

- Klikasz prawy przycisk myszki i wybierasz właściwości.

- Następnie klikasz na pliki lokalne, a tam sprawdzasz spójność plików gry.

To tyle ! :)

Opublikowano

Mam to samo tylko, że ja cs-a mam już od ponad roku i wszystko pięknie było nie zmieniałem configu ani cs-a i nagle wyszukuje mecz długo albo pisze "zatwierdzanie meczu" po czym wywala mnie do menu z komunikatem "nie udało ci się zaakceptować meczu" a nie wyskoczył mi przycisk "akceptuj".

Reinstalacja cs-a, configu, spójności plików itp nie pomogła więc proszę o pomoc.

Opublikowano

Spójność plików też nie pomogła.

Ma ktoś może jaką deskę ratunku?

Opublikowano

Potrafisz czytać czy jesteś kretynem? Wchodzisz w ustawienia gry i zmieniasz ustawienia pingu na 60-70. Lub w konsoli wpisz mm_dedicated_search_maxping  65. Jak to nie pomaga to ustaw na 150 i jest to wina internetu z biedronki. Ja miałem to samo ustawiłem z 50 na 60 i normalnie wszystko działa tylko trzeba użyć trochę mózgu.

Opublikowano

1. Wylacz antyvirusa 

2. Wylacz zapore 

3. Zresetuj router 

4. Wyloguj sie wylacz steama i zaloguj  sie jesli nie pomaga pisz pw

5. Zmien ustawienia pingu na 60 - 90

Opublikowano

Potrafisz czytać czy jesteś kretynem? Wchodzisz w ustawienia gry i zmieniasz ustawienia pingu na 60-70. Lub w konsoli wpisz mm_dedicated_search_maxping  65. Jak to nie pomaga to ustaw na 150 i jest to wina internetu z biedronki. Ja miałem to samo ustawiłem z 50 na 60 i normalnie wszystko działa tylko trzeba użyć trochę mózgu.

"Gdy to zrobiłem nadal nici i wielka kaszana"

A ty potrafisz czytać czy jesteś kretynem? Chyba to drugie.

I to nie wina internetu bo ja mam ping po 15-20 a mam ten sam problem więc to chyba ty powinieneś wziąć swoje słowa do serca i użyć trochę mózgu. Przyda ci się.

Opublikowano

"Gdy to zrobiłem nadal nici i wielka kaszana"

A ty potrafisz czytać czy jesteś kretynem? Chyba to drugie.

I to nie wina internetu bo ja mam ping po 15-20 a mam ten sam problem więc to chyba ty powinieneś wziąć swoje słowa do serca i użyć trochę mózgu. Przyda ci się.

Zapewne mierzysz swój ping do najbliższego nadajnika. Serwerów w Polsce nie ma,zatem wyszukuje ci jakieś w Niemczech albo dalej i ping rośnie. Wtfast i mm server picker wypróbuj

Opublikowano

Czekaj czekaj, jak usuwałeś CS to usunąłeś również miejsce gdzie są wszystkie configi? Bo chyba po Winter update configi i ustawienia zostają, usuń cały folder steam i poszukaj plików lokalnych na komputerze (zobacz na google bo to dużo tłumaczenia) jeżeli steam takie ma bo nwm

Opublikowano

Sprawdzam na drugim kompie, czy będzie taki sam problem. 

Jak nie to zrobię format i tyle.

Opublikowano

Czekaj czekaj, jak usuwałeś CS to usunąłeś również miejsce gdzie są wszystkie configi? Bo chyba po Winter update configi i ustawienia zostają, usuń cały folder steam i poszukaj plików lokalnych na komputerze (zobacz na google bo to dużo tłumaczenia) jeżeli steam takie ma bo nwm

Masz racje configi po odinstalowaniu cs-a zostają dopiero teraz to zauważyłem :D Jutro obczaje i dam znać czy pomogło usunięcie wszystkiego

Opublikowano

Na kolejnych komputerach znowu to samo.

Failed to read the default inventory image file (materials/icons/inventory_icon_quest.vtf)
Failed to read the default inventory image file (materials/icons/inventory_icon_campaign.vtf)
Failed to read the default inventory image file (materials/icons/inventory_icon_campaign.vtf)
SF GetLootListItemIdByIndex called on an item with no loot list. Only crates and quests are supported
SF GetLootListItemIdByIndex called on an item with no loot list. Only crates and quests are supported

Nie wiem czy reklamować tego cs-a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...