Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS'ami w CS:GO po ostatnim update(var,sv bardzo wysokie etc.)

Diablo55555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam taki problem, odkąd jest ten najnowszy update dostaje straszne spadki fpsów do 40-50 w tym warpy, sv na 15 etc.

Nie wiem czym to jest spowodowane, spełniam wymagania bo normalnie mam fpsy w graniach 200-250 fpsów, tylko nagle robią się takie właśnie skok klatki  i wszystko ścina, ciężko się strzela itp. I to obojętne czy się strzelam, czy idę, czy nawet stoję w miejscu. (TYLKO z CS'em jest taki problem, inne bardziej wymagające gry działają bez zarzutu)

Reinstall robiłem CS'a, sterowniki wszystkie najnowsze etc.

Mam lapka Lenovo Y50-70, więc na pewno spełniam wymogi + zawsze było ok, tylko od tego update'u.

Nie wiem macie może jakieś rady?

Opublikowano

Laptop moze sie nagrzewa przeczysc go ;) 

Pozatym to moze jakis problem dodany w tym patchu wiec czekaj cierpliwie na nowy ! :)

Opublikowano

Mam tego samego lapka co ty obecnie.. Nie jest to spowodowane syfem w środku czy coś w tym guście.. Tylko tymi śmiesznymi procesami, które masz odpalone podczas gry. 

Miałem WIN8 i miałem identyczne problemy jak ty, kolega polecił mi zmianę na WIN10, ponieważ jemu pomogło i spadki nie mają miejsca.

Czytałem o tym wiele poradników i podobno jest jakiś proces w windowsie 8, który nie współgra dobrze z CSGO...

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...