Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

banner.png?t=1447356644

64fc78f99f1dd647gen.png

Jest apokalipsa zombie, a twoim głównym celem jest przetrwać. A to wcale nie należy do łatwych zadań, szukanie pożywienia, broni, zbroi itp od dziś stanie się Twoją codzienną normą.

Kupuj bazy, rozwijaj się w strzelaniu,

zawieraj sojusze walcz z wrogami

szukaj przygód, bądz najlepszym.

Stań się prawdziwym pogromcą zombie.

bf7002af486ef1efgen.png

Wersja: 1.7

Jest to najlepszy serwer z trybem DayZ.

Posiadamy własną mapę oraz specjalnie dostosowany texture pack.

Na bieżąco ulepszamy serwer, aby gra na nim była jeszcze przyjemniejsza.

Nasze pluginy są autorskie.

Na serwerze istnieje wiele różnych broni i uzbrojeń.

Istnieje możliwość zdobycia bazy, w której się ukryjesz, oraz przechowasz, ciężko zdobyte itemy.

Masz jakieś pytania? Administracja chętnie Ci na nie odpowie.

0ff3015d6537d0c7gen.png

Serwer DayZ wchodzi w skład serwerowni Ocelocik.pl

Adres do połączenia, do ts3 i do strony jest taki sam:

Ocelocik.pl

41be4a802b9f8ad1gen.png

e602b35e876c6b30gen.png

f72a51ef91430841gen.png

b77f82752a147d14gen.png

e1579833cf530f25gen.png

baner1.png

Opublikowano

Fajnie, ze jest baza i jej rozbudowa tylko wielkim minusem jest to, że trzeba za to płacić w zł i nie ma płacenia walutą zdobytą w grze. kolejnym minusem jest brak podanych podstawowych informacji o serwerze wersja itp.

Baze można kupić za walutę w grze, kosztuje 10k

baner1.png

Opublikowano

Mapa kradziona (myślę ze nawet nie wiesz kto ją zrobił), pewnie w plikach masz jeden z moich pierwszych pluginów na teleporty. Więc trochę suabo.

Opublikowano

Rettiwer nie ma nic twojego Plugin na teleporty jak i Bazy no i skrzynki ja robiłem i kilka innych Mapę robiła ekipa Flakora i Borsuczga :) jestem współwłaścicielem starego DayZ i miałem wszystkie pliki wiec reaktywuję go :) A jak czegoś nie wiesz to nie gadaj bo nic nie kradłem :)

banner.png

Opublikowano

Serwer oceniam na słaby średniak. Czas trwania pory dnia i nocy nie dostosowany do trybu. Duży minus za pojawiające się na spawnie zombie. W nocy praktycznie nie da się żyć pojawia się ich setki a słońce im nic nie robi i jedyną opcją aby zniknęły się tepanie się na spawn. A w mc nie ma opcji skradania się i bycia nie zauważonym przez zombi. Strasznie nie równy drop z skrzynek zdarzało mi się mieć 0 drop z 10 skrzynek jedna za drugą. Średniej wielkości mapa po godzinie widziałem już wszystkie miejscówki i mało jest punktów gdzie pojawiamy się na mapie. Nie wspomnę o tym, że każdy zombi jest podpisany nazwą serwera co wybija z klimatu.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...