Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy ładowaniu się WoT'a

Koke12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z World Of Tanks. Jako emerytowany gracz w te gierkę , postanowiłem Sobie zagrać po roku przerwy. Mam słabego laptopa , ponieważ komputer mi się zepsuł ale niewiem czy powinny być problemy.

Chodzi o to ,że gdy naciskam na ikonkę " Wota "  , naciskam "zagraj" przechodzę do gry i wypełniam dane logowania ; email,hasło.

Po 2 Próbowałem uruchamiać jako administrator ale dalej to samo. Po kilku 15 minutach pisze czy hasło jest dobre czy złe.

Screen: http://www18.zippyshare.com/v/E3zJSAfS/file.html

Właściwości Komputera : http://www63.zippyshare.com/v/hKXqoMdN/file.html

Opublikowano

Co to jest za procesor? Do tego grafika integra na 99%. Na tym sprzęcie WoT nie ma prawa działać.

Opublikowano

Co to jest za procesor? Do tego grafika integra na 99%. Na tym sprzęcie WoT nie ma prawa działać.

Intel Core Duo T2250 (1.73 GHz) 2 MB, FSB 533 MHz

Karta graficzna zintegrowana, prawdopodobnie Radeon X1600 HM 128 / 512 MB. Jesl 512M, to WOT POJDZIE. Procesor cienki, ale na pewno ogarnie.

Mam problem z World Of Tanks. Jako emerytowany gracz w te gierkę , postanowiłem Sobie zagrać po roku przerwy. Mam słabego laptopa , ponieważ komputer mi się zepsuł ale niewiem czy powinny być problemy.

Chodzi o to ,że gdy naciskam na ikonkę " Wota "  , naciskam "zagraj" przechodzę do gry i wypełniam dane logowania ; email,hasło.

Po 2 Próbowałem uruchamiać jako administrator ale dalej to samo. Po kilku 15 minutach pisze czy hasło jest dobre czy złe.

Screen: http://www18.zippyshare.com/v/E3zJSAfS/file.html

Właściwości Komputera : http://www63.zippyshare.com/v/hKXqoMdN/file.html

Problem pierwszy tkwi w tym, że windows (nielegalna kopia w 99,9%) jest w wersji najbogatszej i jest zbyt zasobożerny na Twoje 2,5 GB pamięci RAM.

Problem drugi i zarazem najgorszy, może tkwić w Twoim łączu internetowym. Prawdopodobnie możesz mieć niestabilne łącze, które zrywa i wznawia połączenie (jeśli problem nie występował na Twoim PC, to znaczy, że masz złe / nieaktualne stery od wifi / LAN lub problem w konfiguracji routera).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odblokuj WorldOfTanks.exe w firewallu i antywirusie (AVG czy co tam masz) lub kompletnie go wyłącz. Powiedz jakie efekty

@Up.

@Up.2

"Bug" logowania nie jest zależny od parametrów laptopa/komputera :P

Opublikowano

Odblokuj WorldOfTanks.exe w firewallu i antywirusie (AVG czy co tam masz) lub kompletnie go wyłącz. Powiedz jakie efekty

@Up.

@Up.2

"Bug" logowania nie jest zależny od parametrów laptopa/komputera :P

Jeśli komputer jest zbyt słaby, żeby odpalić grę, to ekran logowania jest sukcesem, a bardzo duże schody robią się przy garażu, gdzie choćby pokazane są czołgi, co na takim słabym sprzęcie może stanowić bardzo duży problem.

Nawet jak wejdzie do bitwy to gra przy około 5-10 fps nie będzie satysfakcjonująca.

Opublikowano

Ale wy głupi jesteście, miałem kiedyś lapka 3 gb ram 1,5 ghz WOT działa od 15-19 FPS normalnie śmigało mają przeciążenia i tyle, też nie mogę się połączyć od czasu do czasu 

Cyrk.png

Opublikowano

Grafika jest bardzo słaba i prawdopodobnie przez nią nie możesz uruchomic Wota. Procesor też nie najlepszy stary laptopowy c2d. Lapek nadaje sie co najwyzej do surfowania po internecie podejrzewam ze z filmikami w FHD ma problemy. Nie piszcie proszę że laptop jest dobry i powinien dać radę, może uruchomić dałoby się ale zakładam, że nie byłoby wiecej niz 10fps, czyli gra niegrywalna.

Podawałem dwie wersje, i na tej 128 nie pójdzie. Na 512 powinno byc po modyfikacji 20-30 fps z tym procesorem. Filmy FHD to glownie zaleza od predkosci lacza i karty graficznej, ktora w drugiej opcji DA sobie rade. Laptop jest dobry w przedziale cenowym do 500zł, ale tanki powinny dac rade. Gra jest niegrywalna ponizej 2-3 fps, jesli juz takie specjalistyczne stwierdzenia dajesz. Przy tym klatkowaniu potrafilem jakos zdobyc jeszcze odznake mistrzowska ;-)

btw. firewall nie ma nic do tego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...