Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjsc z golda?

BloodyPaiN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam wyjsc z tego elo hell?

Na normalach gram z diamentami V- III.

A jak przychodzi grac rankedy to k***a nie daje rady grac z tymi zwierzetami.

Jakie postacie najbardziej sie nadaja do kerowania? 

jak mi zwierze schodzi z topa 0/11/0 to co ja mam zrobic?

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

Iść zagrać kolejny miecz. Matematycznie nie jest to możliwe przegrywać większość gier jeśli w każdej grasz przynajmniej bardzo dobrze. Jeśli jesteś wystarczająco dobry to poprowadzisz swój team do zwycięstwa bez większych problemów, takie gry zdarzają się stosunkowo rzadko, a jeśli masz serie przegranych to po prostu odpuść granie na jakiś czas.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Moja rada dla Ciebie to gra postaciami które nie opierają się tylko na zdominowaniu linii ale też które mają uzyteczny wpływ na kolegów z druzyny. Wezmy na to taką Lulu albo Orianne. Naucz się nimi grać, to bez wzgledu na to jak sobie poradzisz na linii zawsze dasz rade, bo możesz wspomóc swojego ad albo topa. Ja z golda wychodziłem grając blitzrankiem na supporcie, roamowałem i robiłem presje wszedzie gdzie sie dało, słabi gracze mentalnie a tacy zazwyczają są w goldzie  po tym jak padną dwa trzy razy na początku gry już się poddają.

Przyjmij zasade ze jak wygrasz early to wygrasz gre. I nie, wygrywanie early nie jest oznaczką 15 killi na lini. Masz spushowac linie i wspomagać innych w pushowaniu wtedy kontrolujecie rozgrywke i tempo gry.

Postacie dobre do  kierowania gierek:

- mocny adc w early - obojetnie jaki byle zdominować linie w early, tj puschowac i zabijać robic presje na turret

- na midzie Orianna Lulu które mają istotny wpływ na gre drużynową  lub kompletny zabójca jak Fizz lub LeBlanc którzy w pare sekund skasuja przeciwnika

- w dzungli Lee Sin

jak ci zwierze schodzi z topa  z 0/11 to akurat nic  nie mozesz zrobić, jeśli nie wygrałeś liinii, to dzungler podejmuje decyzje czy spedzic troche czasu na tym topie i czy w ogole warto czy moze jednak gankować inne linie i je wysnowbalować zasada jest jedna jesli nikt nie wygra lini to przegrales gre

Opublikowano

Jak wyjść z golda? Tak samo jak z innej dywizji. Graj tak samo jak wychodziłeś z brązu i silvera. Jeśli będziesz godzien wyjść z golda, to wyjdziesz.

pryn246.png

Opublikowano

Jak wyjść z golda? Tak samo jak z innej dywizji. Graj tak samo jak wychodziłeś z brązu i silvera. Jeśli będziesz godzien wyjść z golda, to wyjdziesz.

Tylko, ze ja nigdy nie bylem w silverze. 

Po prostu czuje, ze gold to nie moj poziom i sie wkurzam na tych ludzi, jak jest na przyklad darmowy baron a oni sobie farmia jungle.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

Ja po prostu grałem z kumplem - tak doszedłem do Platyny II i I, a później przestałem grać na pół roku :v 2 ogarnięte osoby to więcej, niż 1. Matematyczne :lenny: masz 60% szans, że wygrasz :D Duo najlepsze + granie o późniejszych godzinach = mniej dzieci.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Tylko, ze ja nigdy nie bylem w silverze. 

Po prostu czuje, ze gold to nie moj poziom i sie wkurzam na tych ludzi, jak jest na przyklad darmowy baron a oni sobie farmia jungle.

Aha, każdy Ci to powie pewnie na tym forum, że dywizja X to nie jego poziom xD . Ile razy ja to już słyszałem...

Skoro od dłuższego czasu jesteś w goldełe, widocznie to Twoje przeznaczenie bym tam siedzieć, proste.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

jeśli jesteś na tyle dobry by być wyżej to przecież jedynie kwestia czasu wyjść wyżej

ale żeby nie wyjśc z warnem, to polecam grać mida i las, najbardziej wplywajace linie na gre w mecie

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...