Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na tańszy gold

hubi277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś przeglądając allegro trafiłem na kogoś kto sprzedaje sposób na 5-6 krotnie tańszy Gold (jakąś waluta) wie ktoś o co z tym chodzi?

Opublikowano

Różnie, powinno być wpisane w opisie. Zazwyczaj z telefonów służbowych z pracy wysyłają sms'y premium, bo mają do wydania ileś tam PLN.

Od siebie powiem, że nie polecam, jest spora szansa na bana, sporo słyszałem historii, jak ktoś stracił po tym konto.

Opublikowano

Ale nie taki Gold typowy tylko sposób na tańsze zakupy w sklepie premium

OK odkryłem w jego starych aukcjach że chodzi o inną walute zmiana waluty jest łatwa (zmiana kraju ) teraz potrzebuje waszej pomocy  w szukaniu tego kraju i mamy tańszy gold panowie =)

Opublikowano

Ceny są podane w €, więc interes żaden, kwestia tylko kursu odpowiednich walut.

W Rosji, na innym serwerze jest tańszy gold, ze względu na ich sytuację ekonomiczną.

Opublikowano

no ale wątpie żeby sprzedawał coś co nie działa może był jakiś duży skok jakiejś waluty np? bo po zmianie kraju jest inna waluta więc (w polsce złotówki np)

Opublikowano

Działać zadziała, ale potem wycofa płatność, on dostanie zwrot + Twój hajs, WG Twoje konto zablokuje i będziesz podwójnie stratny. Jeśli chodzi o zmianę waluty, to tak nie działa. Codziennie zmieniają się ceny bo kursy walut. Nie wiem kto Ci takich bzdur nagadał, ale nie da się tak.

Opublikowano

@hubi277. Nie obraź się , ale kombinujesz jak koń pod górkę. Kombinujesz z goldem, kupujesz czołgi "nie z tej parafii"... ehhh... szkoda mi Cię chłopie. Poczytaj , pooglądaj, popytaj ludzi i weź się za grę :lenny: Proponowałem Ci coś "fajowego" na PM. Za to co wydałeś na Churchilka, to byś miał...

test

Opublikowano

Ale Gold miałem na koncie od dawna a trochę Premek też mam a przeglądałem allegro tak sobie o i zobaczyłem coś takiego i po prostu byłem ciekawy =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...