Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym najłatwiej?

liqeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Ty Silver jesteś

Ogólnie to w tej randze to nie ważne jaka postać, wystarczy, żebyś miał ją wymasterowaną i już powinieneś ogarniać - tak czy siak, głównie postacie, które mają mocny burst, żeby niszczyć 1v1.

Opublikowano

według mnie Khazix, Ahri, ewentualnie Darius. dwie pierwsze mają bardzo ciekawe moduły ucieczki, a Dareczek jest gorszym potworem niż teemo ;p

Opublikowano

Przecież to że my podamy Ci nazwę postaci, a Ty zaczniesz nią grać nie sprawi, że nagle zaczniesz wygrywać. Wygrywać możesz postaciami, którymi sam umiesz grać i czujesz się nimi dobrze. Sam sobie je wybierasz, każda jest dobra,

Opublikowano

Ale ja tak sam nie mogę, ktoś mi wczesniej podał ryze i mam nim juz 300k pkt i juz mi się troche nudzi ;S

U mad m8?

Opublikowano

Rengar jest w sumie dobry, prawie każdego zjada 1 vs 1 + fajna ulta do łapania enemy adc w tf. 

ale wymasterowanie rengara troche potrwa, rengar polega na oneshotowaniu graczy xD

Opublikowano

Wszystko, co jest stabilne i aktualnie broken w patchu, to np. Jax, Xin, Master Yi, Irelia. Każdym asasynem łatwo się gra w goldzie/silverze, ponieważ zazwyczaj przeciwny carry leci na jedno combo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...