Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop Sklep 1,9~2,4l

znekXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno?  1,9~2,4 tys
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) jak najszybciej 2-3 tyg
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? ----
Do czego ma służyć komputer? Gry LOL CS:GO no i jakies bardziej wymagajace gry moze jakies GTA 5 fajnie by bylo :) i czasami co moze nagrac na yt   
Czy w koszyku ma się znajdować system operacyjny, monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? NIE
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? Obojetne 
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? Tak musi to byc dostepne w jakims sklepie typ rtv euro agd Neonet jakis komputronik cos takiego nie zadne online nic nic mysle ze tyle prosze o pomoc !!!

Opublikowano

Z systemem czy bez?

Czy w koszyku ma się znajdować system operacyjny, monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? NIE

http://www.morele.net/komputer-morele-super-efficient-g2300-g-data-internet-security-707107/

Zanim napiszesz że jest to sklep tylko online, posiada on również sklepy stacjonarne. Polecam ten sklep, jak to dość spora ilość klientów.

Kupowałem online komponenty, jeżeli boisz się takich zakupów, co nie jest dziwne bo to po prostu internet skorzystaj ze stacjonarnych punktów tego serwisu.

Jeżeli musi do być laptop to czekaj na wypowiedzi innych użytkowników. Ceną według mnie wyjdzie drożej za zestaw by pograć, ponagrywać".

( oczywiście, doliczając do tego monitor mysz + klawiaturę wyjdą większe koszta, fakt. )

76561198066270322.png

Opublikowano

@znekXD

ASUS R556LB z i5 ulv i GF940m. Matowa matryca, lekka praktyczna obudowa, wygodna klawiatura, świetne tempratury,  długie czasy pracy na akumulatorze do 5h na wifi. Dobra wydajnośc w niskiej cenie.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

A ja ci proponuje Lenovo Y500. Dobry laptop z prawdziową i7-ką 3-generacji (4 rdzenie, 8 wątków), 8GB ram DDR3, dwie karty graficzne działające w SLI 2x GT650M (każda po 2GB GDDR5 128-bit).

Nawet jedna ta grafika jest lepsza od GT940M, ponieważ posiada pamięć GDDR5 ( o wiele szybszą od pamięci DDR3).

Ja na bliźniaczym modelu odpalałem GTA5 (to mój własny wyznacznik wydajności laptopa) na przyzwoitych (wysokich, ale nie bardzo wysokich) ustawieniach i jedynie przez procesor gra nie wydalała (miałem i5, z i7 (tym tutaj) nie będzie problemu).

Poza tym podświetlana klawiatura, aluminiowa obudowa, niezłe temperatury, długi czas pracy na baterii (zależy od pojemności i stanu baterii, u mnie trzymał spokojnie ponad 2,5godziny na wifi i wgl).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...