Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB Kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam kilka pytań.

1. Najlepsze skrypty - TOP/MID/ADC/JUNGLE

2. Jak przewijać menu - scrollem ch**owo, bo w 1 stronę ok a w 2 z kolei przybliża mi się gra.

3. Grając np: vayne mam przy farmie/akcji takie ściny jakbym znikał i nagle się pojawiał, jak to naprawić?

Opublikowano

wchodzisz tu i masz najlepsze skrypty zazwyczaj splusowane.

Raczej nie.

MAC - Vayne jest niby plusowana najbardziej, jednak lepszą opcją jest wybranie Aka's Vayne.

ADC - Vayne - Aka's Vayne

ADC - Kalista - Bound of Etern

MID - Yasuo -  YasuoBuddy lub Unsigned (Bardziej mi pasuje Yasuo Buddy)

MID - ZED - Project ZED

MID AP - CASSIOPEIA (Nie gram ap mida więc nie znam dobrego, lecz kaśka zawsze na propsie)

TOP - Riven - RivenBuddy lub ProjectRiven - Na ProjectRiven grałem może 2 mecze więc nie jestem wstanie stwierdzić czy jest kepszy od Buddy'ego.

JUNGLE - Lee Sin - Fluxy's Lee Sin (Wymaga bawienia się w opcjach, siedziałem i ustawiałem ze 2h na customie, działa wyśmienicie, #lcsplays)

Nie skryptuje na supportach więc nie powiem Ci co jest tam najlepsze, używam większości evadów, zmieniam od czasu do czasu, nie jestem wstanie stwierdzić jaki jest najlepszy, nadal bawię się w opcjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...