Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Tanks: Rush 3 - Last Stand, czyli...

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądając, niczym nieograniczone zasoby internetu, znalazłem takie "coś" :)

wot3_box3d.381853.140x0.jpg

Wygląda na to, że doczekaliśmy się NOWEGO dodatku do gry karcianki World of Tanks:Rush. Jest to drugi dodatek zaraz po World of Tanks: Rush - Drugi Front. Co prawda jest to na razie wersja RU i tylko tam dostępna, ale myślę, że za jakiś czas, będzie i u nas.

Cena w Rosji jest taka sama jak pierwszego dodatku, czyli (mam nadzieje), że będzie to cena około 65 PLN.

No i jeszcze jedna informacja. Niestety, tym razem (chyba, że na "resztę świata" będzie inaczej) jako BONUS dostajemy TYLKO 3 dni Premium. Mało, bardzo mało, jeśli popatrzymy na zawartość podstawki i pierwszego dodatku. Szkoda.

Dodatek zawiera:

33 Japanese Vehicle cards

4 Multi-Purpose Vehicle cards

12 Japanese Medal cards

3 British Vehicle cards

20 Destruction cards

6 Operators cards

3 German Vehicle cards

3 Soviet Vehicle cards

3 French Vehicle cards

3 American Vehicle cards

6 Reference cards (double-sided)

2 Achievement cards

test

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Sry za odkop, ale lepsze to niż tłoczenie nowego tematu. Potraktujcie to jako "informację", może Wam się uda i gdzieś kupicie.

Cytat mojego postu z forum WoT'a:

No i... jest, a właściwie nie ma (mowa o najnowszym dodatku). Jak to możliwe? A tak.

Rebel od pewnego czasu zapowiadał, że będzie dostępny dodatek "Ostatni bastion" i rzeczywiście był dostępny w tzw. "przedsprzedaży". Kto chciał ten zamówił, z tą różnicą, że nim wspomniany dodatek znalazł się w NORMALNEJ sprzedaży na stronie dystrybutora... już go nie było. Jak poinformowała mnie pewna pani, wszystko zostało sprzedane w wspomnianej "przedsprzedaży" na pniu. Janusze_biznesu? Myślę, że tak, ponieważ z dostępnych informacji wynika, że Rebel nie sprawdza, kto i ile kupuje, czyli nie stosuje żadnych ograniczeń. Niby w porządku, bo jak chciałeś kupić 100 szt. to mogłeś. Powtarzam MOGŁEŚ.

A żeby było ciekawiej, jako dodatek, w odróżnieniu od edycji RU, jest kod bonusowy na francuska artę "leFH'a". Przypominam, że w poprzednim dodatku był też kod na tą artę. Dlaczego powtórzono ten bonus? Nie wiem. Można się tylko cieszyć, że nie 3 dni Premium, jak wer. rosyjskojęzycznej. Tylko czy jest z czego, skoro produkt jest niedostępny? Smile_sad.gif

http://m.rebel.pl/pr...ni-Bastion.html

P.S.

Pewnie na dniach możemy spodziewać się tych kodów na portalach ogłoszeniowych.

Cena dodatku w promocji/przedsprzedaży to około 53 PLN (cena normalna, to około 59 PLN). Jak na zawartość (dodatek + kod arta), to bardzo mało Smile_blinky.gif

Cała nadzieja w empiku. Może tak jak poprzednie czesci, też tam się pojawi Smile_Default.gif

wot3_box3d.381853.140x0.jpg

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...