Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sennheiser HD201

veimiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyho.

Sennheiser HD201 - posiadał ktoś, poleca ktoś? Szukam słuchawek do 100zł i te wydają się bardzo spoko.

Opublikowano

Nie sa najgorsze, duzo osob ich uzywa, ale wlasnie tak jak Panty mowi sa wyparte przez duzo lepsze superluxy hd681. Mialem ja nawet na glowie, dzwiek wydawal mi sie troche plaski, tyle, ze byly podlaczone do integry. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Także używałem ich i moim zdaniem są przeciętne. Ja bym ci proponował SuperLuxy HD681, mają lepsze brzmienie na pewno od tych i grają cieplejszy dźwięk. Poza tym są większe, wyglądają porządniej i mają miękkie nauszniki.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Także używałem ich i moim zdaniem są przeciętne. Ja bym ci proponował SuperLuxy HD681, mają lepsze brzmienie na pewno od tych i grają cieplejszy dźwięk. Poza tym są większe, wyglądają porządniej i mają miękkie nauszniki.

Nie sa najgorsze, duzo osob ich uzywa, ale wlasnie tak jak Panty mowi sa wyparte przez duzo lepsze superluxy hd681. Mialem ja nawet na glowie, dzwiek wydawal mi sie troche plaski, tyle, ze byly podlaczone do integry. 

przecietne, wyparte przez wszelakie superluxy czy takstary

Dzięki, w takim razie wezmę się za te Superluxy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...