Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na PL od zera na czitach oraz kilka pytań

znekXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym zacząć od zera grę na PL bez IS na hackach moje pytanie brzmi

1.Gdzie grać?

2.jakie sposoby na zarobek?

3.jakich haków używać proszę o nazwę!

4.Co jak gdzie żeby powoli się dorobić na jakiegoś fms itp

5.Kim zagrać?

Myślę że to na tyle liczę na waszą pomoc jak i aktywność każdy post,wynagrodze 5 i like dzięki liczę na waszą pomoc

Opublikowano

1. Graj na serwerze gdzie jest najwięcej ludzi ( zapewne s1 lub ostatni serwer chociaż dawno mnie nie było na PL )

2. Na początku drop i sprzedawaj ulepszacze itd.

3. Cheaty nie mają najmniejszego sensu na dłuższą metę. Ja grałem tydzień na początku na cheatach pózniej czysto tydzień next doładowałem IS i dostałem bana za cheaty :D

4. Besty :)

5. Tym czym ci się najlepiej gra

Opublikowano

1. Negros lub Tortuga ( tortuga tańszy serv)

2. Ulepki sellac ( żółcie niedzwiedzia itp)

3. m2bob płatny

4.Besty

5. WP /body lub mental 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Ja chcę tylko spytać, a nie lepiej zamiast sprzedawać tych ulepszaczy to po prostu ulepszać itemki na +7/8/9 i robić z tego majątek?

harley.png

Opublikowano

Ja chcę tylko spytać, a nie lepiej zamiast sprzedawać tych ulepszaczy to po prostu ulepszać itemki na +7/8/9 i robić z tego majątek?

Przy moim szczęściu nigdy nie wychodziłem na + jak sam ulepszałem :D

Zalezy kto jakie ma szczęście ja np. wolałem zawsze sprzedawać bo wiedziałem że i tak zysku nie będzie.

Opublikowano

Aktualnie "warto" ustawić boty w m1 żeby dropiły karty okey. Talia na Samos to jakieś 3kk za 25 talii kupisz sobie Ebo+9 czyste.

Opublikowano

Na Negros te ceny już spadają, teraz ludzie nie chcą kupywać tych kart nawet za 1,9kk bo każdy ustawia te boty, a ci którzy tego nie robią to biegają gdzieś za miasto, znajdują bota który ma full eq i już tych kart nie podnosi,

harley.png

Opublikowano

1. Polecam Negros. Sporo ludzi i eq 5b w miarę tanie.

2. Akurat trwa event więc na okeykach wpadnie grosz. Metki, Alchemia

3. Szkoda czasu, po miesiącu i tak dostaniesz bana.

4. Jak już mówiłem karty okey, kopanie rud, besty, metki w m1

5. Kim chcesz. Najlepiej zrób bodziaka na początek ( jako dropka) a następnie zrób postać jaka Ci odpowiada :v

Opublikowano

Zrób bota w m1-m2 i drop karty okey. :)

Lub bij metki o godzinie 19-21 i będziesz mógł dropnąć wierzchowca,a wierzchowiec daje duzego kopa :)

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Gram na m2bob od miesiąca i już 65lvl bez bana na głównym koncie i fishbocie ;p, zarobek przez event świąteczny miooooodzio < 3

Chodzi ci ze skarpetek? mi dropło tych kamoli pare ale nikt już tego nie chce kupywać, według mnie to taki sobie ten zarobek.

@top

Ogólnie to tak, jeśli chcesz mieć jakąś szanse na wolnego spota, lub wogóle szanse na ubicie moba, to nie zaczynaj na Negrosie, ten serwer jest zawalony botami.

Dobrze mi się zarabiało na tych taliach, na skarpetach też ale to już raczej przeszło, aktualnie zarabiam na ulepszaniu, przetopach, troszkę alchemii.

Jak chcesz grać na hackack no to oczywiścię Kamermod, lub jeśli masz pare groszy na wydanie to M2bob.

Zacznij grać Wojem mentalem, traktuj go jako dropa. Drop nim w imha, m2, lochu, ezo, bestach, - wszędzie gdzie leci coś wartościowego,

No i jak dorobisz sie jakiejś fajnej sumy to graj kim kolwiek ci najlepiej się gra. Powodzenia

harley.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...