Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skryptu csgodouble

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz mało coins'ów to prędzej czy później i tak przejebiesz wszystko jak trafi się x razy ten sam kolor. Chyba że mówimy o większych kwotach

Skrypty są w dziale cs:go - Lounge.

Opublikowano

Na csgodouble od niczego do kosy nie dojdziesz. Żeby zarabiać więcej niż 1 cent za wygraną byś musiał mieć tak ze 100-200$ na początek. Inaczej nie licz, że zarobisz na chociaż jakiegoś gut knife safari mesh. W końcu dopadnie Cię train i wszystko przegrasz. A no i za te boty banują, nie wiem jak, ale nie zdziw się, że będziesz miał balance: 0, gdy będziesz używał bota ;)

Btw. 1k pkt to mało, tyle w 1 dzień na samych kartach można spokojnie zarobić. Jak żal Ci 1$ to już lepiej obstawiaj mecze na lounge.

tenor.gif

Opublikowano

Na csgodouble od niczego do kosy nie dojdziesz. Żeby zarabiać więcej niż 1 cent za wygraną byś musiał mieć tak ze 100-200$ na początek. Inaczej nie licz, że zarobisz na chociaż jakiegoś gut knife safari mesh. W końcu dopadnie Cię train i wszystko przegrasz. A no i za te boty banują, nie wiem jak, ale nie zdziw się, że będziesz miał balance: 0, gdy będziesz używał bota ;)

Btw. 1k pkt to mało, tyle w 1 dzień na samych kartach można spokojnie zarobić. Jak żal Ci 1$ to już lepiej obstawiaj mecze na lounge.

Jakbym wbijal raz po 10-20 centów to bym się po woli dorobił na jakąś kosę

Opublikowano

WhyNot gówno się znasz na csgodouble ;) chcesz to CI wyśle screnna jak z 0.5 euro zrobiłem 180 w niecałe 2 godziny.Trzeba po prostu wiedzieć kiedy i na co stawiać, kiedy największe prawdopodobieństwo na dany kolor i wygrywać jak ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...