Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z "trzęsieniem się" pozostałych graczy

Vestial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,otóż mam pewien problem którego nie wiem jak rozwiązać.Mianowicie na filmiku widać jak przeciwnik skacząc teleprotuje się o małe odległości,trzęsie sie jakby miał aimbota.Mam ten problem od 3 dni,nieważne na jaki serwer wejde,na jaki tryb,większość graczy właśnie w ten sposób się "trzęsie",członkowie mojej drużyny także.Na DM co 2 gracz w ten sposób drgał.Nie wiem jak to naprawić,proszę o pomoc,jednak to w jakiś sposób utrudnia rozgrywkę.Yen błąd jest widoczny od 2 do 5 sekundy jak przeciwnik skacze.

Link:https://www.youtube.com/watch?v=fZWUROoRr1k

Opublikowano

nope,spójność wskazała 6 nieprawidłowych plików,na wszystko poczekałem aż sie zrobi,wciąż jest tak samo,też zauważyłem że jak loguje się do Steam po włączeniu komputera,to jak pokazują mi sie znajomi w co grają,to u mnie animacja pokazywania sie i chowania nie jest płynna tylko się także zacina ;/

Opublikowano

nope,spójność wskazała 6 nieprawidłowych plików,na wszystko poczekałem aż sie zrobi,wciąż jest tak samo,też zauważyłem że jak loguje się do Steam po włączeniu komputera,to jak pokazują mi sie znajomi w co grają,to u mnie animacja pokazywania sie i chowania nie jest płynna tylko się także zacina ;/

Może ping masz wysoki i dlatego? Też tak miałem więc zmieniłem dostawcę internetu, ewentualnie jeżeli ktoś z twojej rodziny ma włączony jakiś film, to być może to przez to

Opublikowano

ping mam 30-40 i w tym problem właśnie,a dostawcy nie zmienię bo to nie ode mnie zależy,tak to nikt nie korzysta z łącza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...