Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Star Wars Battlefront - kilka pytań

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, nigdy nie byłem fanem star wars, nawet nie przepadałem za filmem, po prostu gatunek fantasy mnie nie pociągał...

Zawsze wolałem gry lub filmy, które są zbliżone do realiów.

Nagle spróbowałem zagrać, kilka rozgrywek, myślałem że to po prostu wywale do kosza, takie miałem wrażenie, jednak gra mnie tak wciągnęła że nie potrafię odejść od monitora... Dlaczego ?

Szybki respawn, giniesz klikasz start i grasz dalej...

Wiele trybów i map (mam nadzieje że będzie więcej)

Nie czeka się w kolejce, przynajmniej ja nie czekam dłużej niż 2 sekundy

Natychmiastowe ładowanie mapy gry.

Nie mam najlepszego kompa a gra chodzi wysmienicie na ultra czyli uważam że optymalizacja jest dobra...

Zdrowa szybka rozgrywka...

jak nigdy nie lubiłem tego typu gier to przez tą grę nie odchodzę od kompa a i zacząłem oglądać trylogie SW aby sprawdzić jak to w grze odwzorowali :D

Ale nasuwa mi się kilka pytań.

1. Ile osób kupiło tą grę (statystyki) ?

2. Ile osób w nią gra ?

3 Czy ona ma przyszłość ESL itp jak inne star warsy ?

4 Czy będą serwery własne jak to jest w bf czy tylko dedykowane?

Czy waszym zdaniem gra ma potencjał i przyszłość? czy to chwilowy hit, który równie szybko przeminie, i dzis brak czekania na graczy za jakiś czas zmieni się w cud że dołącze?

jakie będą dodatki ? jakieś info co ma być dodane co zmieniają a co już zmienili ??

Proszę o odpowiedz

Czy tej grze nie należy się osobny dział na forum ? chodzi o gry star wars ? przecież to legenda

Opublikowano

Z tego co słyszałem to gra sprzedaje się dobrze, ale jednak trochę poniżej oczekiwań.

Ale według mnie to raczej dlatego, że był ogromny hype na Star Wars'y i się EA trochę przeliczyło.

Ja jeszcze Battlefronta nie zakupiłem, ale grałem w betę i po tym co tam zobaczyłem już wiem, że na pewno kupię tę grę.

Co do popularności to ja zbytnio bym się o to nie martwił, Star Wars to potężna marka, która ma miliony fanów na całym świecie i z pewnością sporo osób będzie się w to zagrywać.

Tym bardziej, że niedawno mieliśmy premierę filmu, a szykują się jeszcze 2 kolejne.

Dodatki na pewno jakieś będą, oczywiście płatne, w końcu to EA :v

A jeśli chodzi o dział na forum, to możesz złożyć sugestię o jego stworzenie w tym dziale, a administracja rozpatrzy tą propozycję:

http://www.mpcforum.pl/forum/611-sugestie-dotyczące-forum/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...