Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z jakich płatności SMS Premium polecacie najlepiej korzystać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam, nie wiem gdzie napisać więc pisze tu.

Z jakich płatności SMS Premium najlepiej korzystać moje wymagania:

1) W miare szybkie wypłaty (nie jest to priorytetem)

2) JA jako osoba fizyczna nie jako firma

3) Nie za duże prowizje

Pozdrawiam

Szymon

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

A 16 lat skonczone? Jesli 16+ to simpay.

@OldisPL , profit sms ma bardzo mala prowizje. Niestety by korzystac z ich uslug musi byc 18+.

Jesli +18:

Dotpay

Homepay

(...)

Napisz do mnie na pw, cos sie wymysli. Pamietaj skarbowa nie spi i zawsze ma racje

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Skorzystam z tematu ;) 
Wie ktoś może ile tak ok. można zarobić żeby nie odprowadzać podatków ? 
Słyszałem że coś 300-400 zł miesięcznie ? Tak czy się myle ?

Opublikowano

Bardzo polecam DotPay

Bardzo wysokie płatności można wykonywać nie tylko do 30 PLN ;)

Wkrótce

Opublikowano

Skorzystam z tematu ;)

Wie ktoś może ile tak ok. można zarobić żeby nie odprowadzać podatków ?

Słyszałem że coś 300-400 zł miesięcznie ? Tak czy się myle ?

A ile ma sie latek? :)

Szczerze mówiąc nie radze zaczynać sprzeczek ze skarbówą; nie chcesz - nie płać, lecz ja moge Cie zglosic i masz przejebane :). Kwota wolna od podatku ponad 3000 zł, deklaracje podatkowe i tak musisz składać. :*

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Opublikowano

Ostro nie polecam płatności-online.pl - oszuści, oszuści, oszuści, serwerowi te ce dwa (upadek) nie wypłacali hajsu za vipy przez kilka miesięcy przez co serwer powiedział papa i gie ce dwa go przejęło.

Polecam:

* HomePay

* DotPay

* ProfitSMS

* MicroSMS

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie radze zaczynać sprzeczek ze skarbówą; nie chcesz - nie płać, lecz ja moge Cie zglosic i masz przejebane :). Kwota wolna od podatku ponad 3000 zł, deklaracje podatkowe i tak musisz składać. :*

Nie, jeśli kwota nie przekroczyła 3091 zł PLN, i nawet po czyimś zgłoszeniu. Póki nie przekroczysz kwoty wolnej od podatku rocznie, nie możesz zostać ukarany. Owszem możesz to dopisać do zarobków, ani nie musisz i nie zostaniesz za to ukarany.

@ANTYWIADOMOKTO

PROFITSMS.PL

giphy.gif

Opublikowano

Latka swoją drogą ;) Z czystej ciekawości zapytałem :D A tak poza tym na razie brak dochodów :/ :( 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie, jeśli kwota nie przekroczyła 3091 zł PLN, i nawet po czyimś zgłoszeniu. Póki nie przekroczysz kwoty wolnej od podatku rocznie, nie możesz zostać ukarany. Owszem możesz to dopisać do zarobków, ani nie musisz i nie zostaniesz za to ukarany.

@ANTYWIADOMOKTO

PROFITSMS.PL

Deklaracje podatkowe i tak trzeba składać :)

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Opublikowano

A czy jest jakaś usługa SMS, która nie wymaga odprowadzenia podatków itp. w sensie takich, że oni pobierają wszystkie opłaty i nam na konto przelewają czysty zysk?

Opublikowano

A czy jest jakaś usługa SMS, która nie wymaga odprowadzenia podatków itp. w sensie takich, że oni pobierają wszystkie opłaty i nam na konto przelewają czysty zysk?

Możesz sprzedawać przez PayPal i nie musisz się z tego rozliczać jeśli nie wypłacisz tego na konto bankowe.

Opublikowano

Możesz sprzedawać przez PayPal i nie musisz się z tego rozliczać jeśli nie wypłacisz tego na konto bankowe.

A jest jakaś usługa SMS? Mam 16 lat i nie chcę podpaść organom władzy.  xD Chcę aby wszystko było w pełni legalne, część usług sms chcę kierować na utrzymanie serwera, a część na własne konto, ale to raczej mało ważne, wszystko musi spływać na moje konto. xD

Opublikowano

Dla rozwiania wątpliwości, które ktoś mógł narobić przez powyższą wypowiedź informuje, że przy płatnościach przez PayPal także należy odprowadzać podatek (w 2011 roku już chyba to wprowadzili)

Paypal jest zarejestrowany we wszystkich krajach, których działa jako bank/parabank lub coś związanego z bankowością czego nazwy nie znam.

I zawsze kiedy w Polsce był zarejestrowany PayPal trzeba było odprowadzać podatek i tak jest do teraz.

@P.S i nie wyjeżdzaj mi z tekstem, że nie trzeba, bo jest to wirtualna waluta/pieniądze (tak jest to wirtualnie, ale nadal opodatkowane, a przynajmniej według Polskiego prawa)

­

A jest jakaś usługa SMS? Mam 16 lat i nie chcę podpaść organom władzy.   xD Chcę aby wszystko było w pełni legalne, część usług sms chcę kierować na utrzymanie serwera, a część na własne konto, ale to raczej mało ważne, wszystko musi spływać na moje konto. xD

Wszystko co przepływa przez twoje konto musi być opodatkowane.

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...