Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 100 zł

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Natec Genesis H59, mogę je śmiało polecić :)

idź trollować gdzie indziej

w takiej cenie dobrego headsetu (słuchawki wraz z mikrem) nie znajdziesz. minimum to superlux hmc 631 a to wydatek rzędu ponad 200zł

superlux hd681 + mikro zalamana propo ode mnie

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Podajesz mu crap ktory pewnie nie ma dzwieku albo ma taki jak krakeny ;) Minimum tego co chcesz to hmc 63. Mozesz wziac hd68@ i zm mic1 albo hd669 i zm mic1

Opublikowano

Crap? Miałeś je kiedyś ? Obstawiam, że nie. Ja je mam przez jakieś 3 miesiące i jak za tą cene nie mam na co narzekać, ale cóż każdy ma swoje zdanie

signature.png

Opublikowano

Tracer Outlaw.

Kosztują około 100 zł.

TYRYRYRYRY  

TIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIIRIRIRIIRIRIRIRIRI

TERERERERERERERERERERERE

TUDUDUDUDUUDUUDUDUDUDUDUUDUDUDUD

TIRIRIRIRIRIRIRIRIRIR

Opublikowano

Tak, to co proponujesz to jest szrot. Beke mam z ludzi tego typu.

To tak jakbyś proponował komuś tico mówiąc, że z*********e szybko jeździ nie siedząc nigdy za kierownicą ferrari ;v

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Jesteś strasznie niemiły, a ja, jako osoba z wykształcenia jak i z obecnego zawodu zajmująca się tymi sprawami posiadam jednak troszkę większą wiedzę od Ciebie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...